Egyéb kategória

Ilyen a szexuális élete egy kerekes székes nőnek

Valljuk be, mindannyian elgondolkodtunk már azon, vajon hogyan szeretkeznek azok, akik kerekes székhez vannak kötve. Most végre választ kaptok minden olyan kérdésre, amit féltetek megkérdezni!

vous - 2015.09.04.
Ilyen a szexuális élete egy kerekes székes nőnek

A BuzzFeed videójában Santina Muha, egy hihetetlenül őszinte, nyílt és gyönyörű kerekes székes nő megválaszol minden olyan kérdést, ami ezzel kapcsolatban valaha felmerült bennetek. Elárulja, mit jelent számára a szerelem, a randi és a szex.

Mindenki szeretné tudni, hogy szexelsz, ha tolószékes vagy. Nem értem, miért olyan népszerű ez a kérdés, mármint srácok, ti sétálgattok szex közben? – kérdezi Santina nevetve.

De mivel mindenki azt akarja tudni, hogyan szexelek, hát egyszerűen befekszem az ágyba, aztán a többit már ti is tudjátok…

Mikor megkérdezték tőle, volt-e már olyan, hogy a kerekes szék tette tönkre a kapcsolatát, a válasz igen volt, de nem azért, amire gondolnátok.

Egyszer együtt voltam egy sráccal, aki velem élt, állandóan segített nekem a ház körül. És talán pont emiatt lett vége a kapcsolatunknak, olyan volt, mintha nekem dolgozna. De rengeteg olyan kerekes székes barátnőm van, akiknek a pasijuk segíti őket mindenben, és remekül működik.

És hogy mi a véleménye a randizásról?

A randik mindig kínosak, akár tolószékes vagy, akár nem. Szóval azért, mert kerekes székes vagy, ne add fel a randizgatást! Csak csináld! Vagy ha te vonzódsz egy olyan emberhez, aki kerekes székben ül, de nem vagy benne biztos, hogy tudnál randizni vele, én azt mondom, egy próbát mindenképp megér! Valószínűleg nem is annyira más, mint hinnéd. Természetesen lesznek furcsa dolgok, de létezik egyáltalán olyan kapcsolat, amiben nincsenek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.