Trend

Milyen sarok, milyen orr? 8 őszi cipő, amit 2015-ben imádunk

Ahogy a divat világában minden, úgy a cipőtrendek is szezononként változnak. Hol teljes egészében tér vissza egy régi kedvenc, hol feltuningolva, hol pedig valami egészen új stílust láthatunk a boltok polcain. Mai napunk témáját hallva – ami az égimeszelő itt a VOUS-n – nő létünkre rögtön a magas sarkúk és a szebbnél szebb lábbelik jutottak eszünkbe. S mivel hamarosan beköszönt az ősz, így ideje beszereznünk az új cipellőinket! Ehhez hoztunk nektek most egy kis segítséget, íme, ezekben lehettek a legstílusosabbak idén ősszel!
vous - 2015.09.03.
Milyen sarok, milyen orr? 8 őszi cipő, amit 2015-ben imádunk

A tűsarkaktól kezdve a törpesarokig, a gladiátor stílustól egészen az eszkimó fazonig szinte minden megtalálható lesz a 2015-ös őszi cipődivat palettáján. Az eddigi londoni, párizsi és milánói Fashion Week kifutói láttán megvan, milyenek lesznek az igazán trendi fazonok. Ezekből választottuk most ki azt a 8-at, amikkel nem lőhettek mellé!

1. Elő a midikkel!

Jó hírünk van azok számára, akik úgy gondolják, akkor szexi egy láb, ha minél többet mutatunk belőle. A midicsizma újra visszatérhet a gardróbunkba. Hogy miért örülünk ennek? Mert stílusosan ötvözhettük a midiket: midicsizmához választhatunk midiszoknyát az őszies napokon!

2. Jönnek a hüllők

Kígyóbőr vagy aligátor? Mindegy, csak hüllő legyen, az a lényeg! Legalábbis az őszi cipőtrendet illetően.

3. Esős napokon kötelező darab

A gumicsizma az a darab, ami évek óta töretlenül a gardróbunk része. Esős, rohanós napokon tökéletes választás, ideje megbarátkozni vele!

4. Visszatérő kedvenc: a hegyes orr

Az őszi divat egyik legmeghatározóbb darabja lesz a régről visszatérő lábbeli. A hegyes orrú cipők idén újra sikkesek lesznek, az egyetlen hátrányuk talán, hogy nyújtanak, és ezáltal egy számmal nagyobbnak mutatják a lábainkat.

5. Combig érő szexiség

Habár kihívó darabnak számít, egy jól megválasztott ruhával mégis tökéletesen mutathat az újra divatba jövő combcsizma. Szexisége mellett továbbá az is jó pont lehet, hogy a hűvösebb napokon plusz egy réteg melegíti a lábunkat egészen a combunkig. Na, meggyőztünk?

6. Bőrhatásra fel – Jön a latex!

A futurisztikus hatást kölcsönző latexdarabok várhatóan idén ősszel ellepik a boltokat. Habár első ránézésre távol állhat tőlünk ez a fajta külső, mégis érdemes beszerezni egyet, mert könnyű tisztíthatósága mellett szuperül kiemeli a lábakat!

7. Telitalpon szebb az élet

Nemcsak csinos külsőt kölcsönöznek a telitalpú cipők, de kényelmesek is. Ha a rohangálós napokon is szeretnétek vonzóak maradni, akkor megvan, mit válasszatok!

8. Tovább bővül a rojtdivat

A western stílusú rojtok már idén tavasszal meghódították a táskaipart, majd ezt követte a nyári időszak, amikor a strandokon is folyton visszaköszönt a bikinikről. Ezek után már nem is meglepő, hogy az őszi szezonban is jelen lesz, ezúttal a lábbeliken! Örülünk? Naná!

Fentről lefelé haladva: H&M, Asos, Massimo Dutti, Massimo Dutti, H&M, Zara, Vagabond, Massimo Dutti, Zara

Fentről lefelé haladva: H&M, Asos, Massimo Dutti, Massimo Dutti, H&M, Zara, Vagabond, Massimo Dutti, Zara
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.