Egyéb kategória

Ismerjétek meg a világ 7 legszokatlanabb modelljét!

A szépség relatív. Mindenki számára más a szép, a tökéletes – már ha létezik ilyen –, és ez így van rendjén. Azonban a modellvilágban megforduló emberektől általában azt várjuk, hogy gyönyörűek és hibátlanok legyenek, hiszen ezért modellek, nem? Nem! Az alábbi hét modell megmutatta, nem kell hibátlannak lenni ahhoz, hogy a kifutón szerepelhessenek!

vous - 2015.09.01.
Ismerjétek meg a világ 7 legszokatlanabb modelljét!

Alex Minsky

Amerikai tengerészgyalogos volt, aki az afganisztáni háborúban veszítette el a jobb lábát. A háborús veterán azóta visszavonult és modellkedni kezdett.

Forrás:
Facebook/Alex Minsky

Forrás:
Facebook/Alex Minsky

Andrej Pejić

Andrej Pejić, mai nevén Andreja, transznemű, akit egy évvel ezelőttig androgün modellként ismert a világ. Olyan márkák darabjait mutatta be, mint Jean-Paul Gaultier vagy Marc Jacobs. 2014-ben döntött úgy, hogy felhagy a férfimodellkedéssel, és a jövőben csak női modellként vállal munkákat. Azóta a Vogue 2015-ös májusi számában is szerepelt, karrierje pedig töretlenül ível felfelé.

Forrás:
Facebook/Andrej Pejić

Forrás:
Facebook/Andrej Pejić

Rick Genest

Rick Genestet, ismertebb nevén Zombie Boyt Lady Gaga Born this Way videoklipjében láthattuk először, azóta pedig sikeres modellként éli hétköznapjait. Habár a teste 80%-át tetoválás fedi, így is a Vogue férfi verziójában, valamint a GQ Style nyári számában szerepelt. Emellett ő lett a L'Oréal legelső férfi szóvivője.

Forrás:
Facebook/Rick Genest

Forrás:
Facebook/Rick Genest

Daphne Selfe

Daphne nem akármilyen címmel büszkélkedhet, ő ugyanis a világ legidősebb modellje. 1949-ben húszévesen kezdte karrierjét, azóta azonban kihagyás nélkül a modellvilágban tevékenykedik. Olyan márkákat képviselt, mint a Dolce&Gabbana és szerepelt a Vogue, a Harper's Bazaar és a Vanity Fair címlapján.

Forrás:
Facebook/Daphne Selfe

Shaun Ross

Ross a világ legelső albínó férfimodellje, aki 16 éves kora óta a kifutók sztárja. Olyan címlapokon szerepelt, mint a Vogue és a GQ Style. Emellett feltűnt Katy Perry E.T. című videoklipjében és olyan márkák arca volt, mint Alexander McQueen és a Givenchy.

Forrás:
Facebook/Shaun Ross

Forrás:
Facebook/Shaun Ross

Jilian Mercado

Jilian fashionbloggerként csöppent a divat világába, mára pedig ő az első kerekes székes modell az IMG modellügynökségnél. A szerződése előtt már láthattuk olyan márkáknál, mint pl. a Diesel. Ide kattintva közelebbről is megismerhetitek!

Forrás:
Facebook/Jilian Mercado

Casey Legler

Casey egy francia szupermodell, aki karrierje előtt az 1996-os olimpián úszóként versenyzett. Ami igazán érdekes, hogy ő volt az első, akit nő létére férfimodellként szerződtettek, méghozzá a Ford Modelhez. 

Forrás:
Facebook/Casey Legler

Érdekel a modellvilág? Ide kattintva, Szekeres Katának köszönhetően, egy sokak által vágyott, de még mindig kevéssé ismert világot ismerhettek meg!

Ajánlott cikkek