Egyéb kategória

Szomorú látvány: így néz ki a Jégbüfé a bezárás után

Szombaton elbúcsúzott vevőitől a Jégbüfé, 63 év után ugyanis a legendás belvárosi cukrászda bezárt. Az utolsó napjain kígyózó sorok álltak még gofriért és fagyiért, ám két nappal később, hétfőn már szomorú látvány fogadta az arra járókat. Hoztunk is nektek pár képet arról, mi van most a Jégbüfében.
vous - 2015.08.31.
Szomorú látvány: így néz ki a Jégbüfé a bezárás után

Kolléganőnk véletlenül járt ma éppen a Jégbüfé közelében, ahol annyira meglepte a látvány, hogy azonnal készített is pár fotót. Elmondása szerint a fagyispultot a szeme láttára vitték el, a kirakat néhány üvegét is kiszedték a helyükről és már csak a becsomagolt dekorációs elemek várnak arra, hogy elszállítsák őket.

A bezárás kapcsán a VOUS-lányok is felidézték az emlékeiket a Jégbüféről, ha kíváncsiak vagytok ezekre, kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.