Egyéb kategória

Történelmi fordulat: összeáll a McDonald’s és a Burger King

Néha minden lány elcsábul egy kis gyors kajára. Olyankor irány az első McDonald's, és már jöhet is a Big Mac! Vagy inkább a Burgerking és a Whopper? Nehéz döntés. Mit szólnátok, ha azt mondanám, nem kell választani, mert jön a McWhopper!?
vous - 2015.08.27.
Történelmi fordulat: összeáll a McDonald’s és a Burger King

A New York Times-ban – egy egész oldalas nyílt levélen keresztül-  a Burger King azt javasolta a McDonad’s-nak, hogy működjenek együtt, és alkossák meg a világ valószínűleg legfinomabb hamburgerét, a McWhopper-t. 

Ez egy egyszeri együttműködés lenne a Burger King és a McDonald’s között, melynek célja létrehozni valami különlegeset, amiről az egész világ beszél.

.Az apropója a „Peace One Day”, ami egy nonprofit lobbi, melynek célja, hogy kijelölje szeptember 21-t a béke napjának. A hamburgert ezen a napon, mindössze egy helyen árulnák. Így a jelképes „burgerháborúnak” egy napra véget vetnének.

Szerda reggel a McDonald’s vezérigazgatója, Steve Easterbook a következőt válaszolta a Facebookon:

Kedves Burger King!

Összeállni egy jó ügy érdekében…nagyszerű ötlet.

Nagyon örülünk a szándéknak, de úgy gondoljuk, hogy a két márka tehetne valami nagyobbat.
 
Mi vállaljuk, hogy világszerte felhívjuk a békére a figyelmet, talán csatlakoznátok hozzánk egy globális erőfeszítés érdekében?
 
Köztünk csupán egy barátságos üzleti verseny van, ami ami nagyon távol áll a valódi fájdalomtól és szenvedéstől, ami egy igazi háborúban történik.
 
Még beszéljünk!
Steve, McDonald’s
 
Utóirat: egy egyszerű telefonhívásra számítsatok a következő alkalommal!

UPDATE: sajnos az ajánlatot időközben a McDonald’s elutasította. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.