Egyéb kategória

Segítünk, hogyan szerezzetek barátokat felnőttként

Az emberek azt hiszik, a kor számít. Mármint olyan téren, hogy azt hajtogatják, ők már ehhez öregek vagy nekik ez már nem való. Mert miért is nem?! Ismerkedni kell, kortól, nemtől függetlenül, hiszen az egyedüllétet csak ti tudjátok megszüntetni!
vous - 2015.08.27.
Segítünk, hogyan szerezzetek barátokat felnőttként

A fiatalok szórakozóhelyeken pacsiznak le egymással, vagy a Facebookon beszélgetnek. Mindkét lehetőség adott a felnőtteknek is, a közösségi oldalak lehetőségeit pedig éppen ilyenkor kéne a legjobban hasznosítanotok. Megtalálhatjátok régi ismerőseiteket, egyetemi csoporttársaitokat, volt gimis osztálytársaitokat. Ám az online ismerkedésen kívül most adok nektek három ötletet, hogy hol tudtok még barátokat szerezni magatoknak.

Legyetek részesei valaminek

Gondoltad volna? A kanapén ülve, a lakásba zárkózva nem fogtok barátokat szerezni magatoknak. Szóval álljatok fel, nyissátok ki az ajtót és menjetek sportolni, könyvklubba, színházba! Nyissatok az emberek felé és álljatok pozitívan hozzájuk. Adjatok nekik és magatoknak is esélyt arra, hogy megismerkedjetek.

Munka, munka, munka

Az iskola továbbfejlesztett verziója, amiért még pénzt is kapsz. És mi lenne, ha a pénzen kívül mást is kivennétek belőle? Mondjuk barátkoznátok a munkatársaitokkal. Még az is lehet, hogy találtok egy kedves, jó fej pasit, nőt, akivel belekezdhettek valami újba.Barátok barátainak a barátai

Ha már el kell mennetek valamelyik családtagotokkal vagy a barátnőitekkel valahova szórakozni, vagy csak egy laza (erőltetett) bájcsevejt folytatni vadidegenekkel, fordítsátok meg a dolgot! Próbáljátok kihozni belőle a legjobbat. Beszélgessetek mindenkivel, akivel csak tudtok és szimpatikus. Abból még nem lesz semmi baj.

Azt se felejtsétek el, hogy attól, mert valakivel találkoztok és nem érzitek jól magatokat, nem szabad magatokba fordulnotok. Ne zárkózzatok be, mert ahogy telnek az évek, egyre nehezebb lesz barátokat szerezni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.