Egyéb kategória

Egy videó, amitől ti is csak arra fogtok vágyni, mint ez a maci

Vannak, akik lesétálnak a hegyről, mások lefutnak, no de eszetekbe jutott már legurulni a hegyoldalról, mert az gyorsabb? Hát persze! Most pedig hoztunk valamit, amitől nektek is bukfencezni támad majd kedvetek.
vous - 2015.08.28.
Egy videó, amitől ti is csak arra fogtok vágyni, mint ez a maci

Lehet , hogy ez a medve tud valamit. A domb magas és meredek, minek sétálni, ha egyszer gurulhatunk is? David Pangborn kapta lencsevégre ezt a kis cukiságot a minnesotai nemzeti parkban. Ott ezek szerint ilyen szuperaranyos dolgok vannak. A maci csak gurul, rendületlenül gurul lefelé a dombloldalon, és szinte látni, mennyire élvezi a szabadságot! És ahogy egy régi „mondás” is tartja: a lusta emberek ötletei viszik előre a világot, vagy inkább a lusta maciké? Mi pedig kifejezetten kedvet kaptunk egy kis dombról leguruláshoz, amit gyerekkorunk óta nem csináltuk.

Címkék: #cuki #maci #videó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.