Trend

Elsírjátok magatokat az új szemöldökdivattól

Új divat ütötte fel a fejét, természetesen megint a közösségi médiában, ami csupán annyiról szól, hogy nyírjuk meg a szemöldökünket. Igen, pontosan úgy, mint a rapperek tették a 2000-es évek elején.

vous - 2015.08.26.
Elsírjátok magatokat az új szemöldökdivattól

Egyben vicces és megdöbbentő dologra leltem ma. Tele van az Instagram olyan képekkel, ahol a lányok és fiúk szemöldökéből le van borotválva egy-két csík. Kérdezem én: miért? De nemcsak hétköznapi emberekről van szó, hanem híres modellek is előszeretettel borotválják a szemöldöküket.

Érdekes, hogy régebben még a gettóból származó gengszterrapperek védjegye volt, most pedig divat lett. Be kell vallanom, hogy van, akinek tényleg jól áll valamilyen szinten, de én biztosan nem nyírnék ki a szemöldökömből egy darabot sem! A 2000-es években viszont rengeteg sztárnak volt ilyen szemöldöke, sőt volt olyan, aki addig vagdosta a szemöldökét, míg újra divatba nem jött, mint például Lil Wayne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti mit gondoltok erről a régi-új divatról? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.