Trend

Elsírjátok magatokat az új szemöldökdivattól

Új divat ütötte fel a fejét, természetesen megint a közösségi médiában, ami csupán annyiról szól, hogy nyírjuk meg a szemöldökünket. Igen, pontosan úgy, mint a rapperek tették a 2000-es évek elején.

vous - 2015.08.26.
Elsírjátok magatokat az új szemöldökdivattól

Egyben vicces és megdöbbentő dologra leltem ma. Tele van az Instagram olyan képekkel, ahol a lányok és fiúk szemöldökéből le van borotválva egy-két csík. Kérdezem én: miért? De nemcsak hétköznapi emberekről van szó, hanem híres modellek is előszeretettel borotválják a szemöldöküket.

Érdekes, hogy régebben még a gettóból származó gengszterrapperek védjegye volt, most pedig divat lett. Be kell vallanom, hogy van, akinek tényleg jól áll valamilyen szinten, de én biztosan nem nyírnék ki a szemöldökömből egy darabot sem! A 2000-es években viszont rengeteg sztárnak volt ilyen szemöldöke, sőt volt olyan, aki addig vagdosta a szemöldökét, míg újra divatba nem jött, mint például Lil Wayne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti mit gondoltok erről a régi-új divatról? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.