Egyéb kategória

Mi lett volna velünk, ha nem SJP alakítja Carrie Bradshaw-t?

Még feltételezésnek is rossz, hogy Carrie nélkül kell végignéznünk egy Szex és New York-részt. De mégis mi lett volna, ha…?
vous - 2015.08.26.
Mi lett volna velünk, ha nem SJP alakítja Carrie Bradshaw-t?

Sarah Jessica Parker igazi stílusikonná nőtte ki magát, nem is beszélve arról, hogy még 50 évesen is konkrétan jobban néz ki, mint én most a 20-as éveim elején. De belegondoltatok már, hogy mi lett volna, ha nem ő alakítja a Szex és New Yorkban Carrie Bradshaw-t, hanem valaki más? Mondjuk Cameron Diaz?

A Seth Rudetsky amerikai rádióssal készült interjúban Sarah elmondta, hogy csakis azért kezdte el az egészet, mert tetszett neki a forgatókönyv. De amikor megtudta, hogy az HBO kiválasztotta erre a szerepre, akkor máris meghátrált. Még azt is felajánlotta, hogy akár három projektben is dolgozik ingyen az HBO-nak, ha felbontják a Szex és New Yorkról szóló szerződését. Mégis miért lépett vissza?

Rudetsky szerint azért, mert nem akarta lekötni magát csak egy munkával. Egy tévéshow nem illett ahhoz az életformához, amit korábban élt. A legelején pedig még nem tudta, hogy egy sorozatszerepre választották ki, de szerencsére az HBO-nak idejében sikerült meggyőznie arról, hogy meg fog birkózni a feladattal. Most már Sarah sem bánja, hogy elvállalta a munkát, hát miért is tenné? Ő lett a világ egyik legnagyobb stílusikonja! A mondatait kívülről fújjuk, és bármilyen bánatunk van, csak megnézünk egy-két Szex és New York-részt, és máris jobb kedvünk lesz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.