Egyéb kategória

Fotóval coming outolt Johnny Depp lánya

Lily-Rose Depp egyre többször kerül a reflektorfénybe, hiszen ő Johnny Depp lánya, és emiatt kénytelen a vakuk kereszttüzében élni az életét. Ám most valami egészen más miatt hallottunk róla!
vous - 2015.08.25.
Fotóval coming outolt Johnny Depp lánya

Lily-Rose egy olyan közösségi projektben vesz részt, ami fontos kérdéseket vet fel. Az iOlovesyou az Instagramon tombol, és egyre többen vesznek részt a munkájukban, mely során olyan embereket mutatnak be, akik nem tartják magukat egyértelműen heteroszexuálisoknak. A fiatal modell-színésznőről pedig a napokban jelent meg egy fotó, amivel az LGBTQ mozgalmat hirdeti. Emeljük a kalapunkat Lily-Rose előtt, aki bátran, 16 évesen vállalta, hogy ezt megossza a világgal magáról.

Nézzétek meg a szuper fotót is róla!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.