Egyéb kategória

Fotóval coming outolt Johnny Depp lánya

Lily-Rose Depp egyre többször kerül a reflektorfénybe, hiszen ő Johnny Depp lánya, és emiatt kénytelen a vakuk kereszttüzében élni az életét. Ám most valami egészen más miatt hallottunk róla!
vous - 2015.08.25.
Fotóval coming outolt Johnny Depp lánya

Lily-Rose egy olyan közösségi projektben vesz részt, ami fontos kérdéseket vet fel. Az iOlovesyou az Instagramon tombol, és egyre többen vesznek részt a munkájukban, mely során olyan embereket mutatnak be, akik nem tartják magukat egyértelműen heteroszexuálisoknak. A fiatal modell-színésznőről pedig a napokban jelent meg egy fotó, amivel az LGBTQ mozgalmat hirdeti. Emeljük a kalapunkat Lily-Rose előtt, aki bátran, 16 évesen vállalta, hogy ezt megossza a világgal magáról.

Nézzétek meg a szuper fotót is róla!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.