Egyéb kategória

Ezt jelentik a lájkok egy párkapcsolatban

Ha kapcsolatban vagytok, és van Facebookotok vagy Instagramotok, akkor érteni fogjátok, miről beszélek. Az eszünkkel tudjuk, hogy egy lájk nem valós probléma, de valahogy mégis idegesítő, ha a pasink más nők képét lájkolja. Miért kell? És különben is, miért nézegeti más lányok képeit? 
vous - 2015.08.26.
Ezt jelentik a lájkok egy párkapcsolatban

Úgy látszik, ezek a kérdések manapság befolyásolják a kapcsolatokat, ezért a Mic utánajárt, hogy egy kép lájkolása valóban jelentheti-e azt, hogy valami nincs rendben egy kapcsolattal. Néhány szerelmespár mesélt arról, mit jelent számukra egy lájk:

Scott (27) a következőt gondolja:

Annak, hogy szeretem, hogy belájkolják a képemet, általában az a szuperkicsinyes oka, hogy úgy érzem, szeretnek.

Az Instagram- és Facebook-lájkok valójában egy kreált világot hoznak létre. Elvárjuk, hogy a család és a barátok, sőt az idegenek is lájkolják a képünket, hogy ők legyenek az első számú rajongóink. Hogy miért? Mert úgy gondoljuk, hogy ez mutatja meg, hogy szeretnek minket. Sőt, a pasitoknál talán még jobban zavar az, ha más képeit lájkolja. Ez valóban idegesítő, de próbájuk meg megérteni, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szeret minket, vagy hogy mással akar lenni. Hiszen, gondoljatok bele, ti is lájkoljátok a haverjaitok képeit, nem? Mégsem azt jelenti, hogy odavagytok értük. Persze, azért ha folyamatosan más nők képein lóg, beszélj vele, hogy ez zavar téged, de ha néha egy-két ismerőse posztját kedveli, az semmit nem jelent! 

Ez is csak egy túlértékelt apróság, amin feleslegesen idegesítitek magatokat!

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.