Egyéb kategória

Ezt jelentik a lájkok egy párkapcsolatban

Ha kapcsolatban vagytok, és van Facebookotok vagy Instagramotok, akkor érteni fogjátok, miről beszélek. Az eszünkkel tudjuk, hogy egy lájk nem valós probléma, de valahogy mégis idegesítő, ha a pasink más nők képét lájkolja. Miért kell? És különben is, miért nézegeti más lányok képeit? 
vous - 2015.08.26.
Ezt jelentik a lájkok egy párkapcsolatban

Úgy látszik, ezek a kérdések manapság befolyásolják a kapcsolatokat, ezért a Mic utánajárt, hogy egy kép lájkolása valóban jelentheti-e azt, hogy valami nincs rendben egy kapcsolattal. Néhány szerelmespár mesélt arról, mit jelent számukra egy lájk:

Scott (27) a következőt gondolja:

Annak, hogy szeretem, hogy belájkolják a képemet, általában az a szuperkicsinyes oka, hogy úgy érzem, szeretnek.

Az Instagram- és Facebook-lájkok valójában egy kreált világot hoznak létre. Elvárjuk, hogy a család és a barátok, sőt az idegenek is lájkolják a képünket, hogy ők legyenek az első számú rajongóink. Hogy miért? Mert úgy gondoljuk, hogy ez mutatja meg, hogy szeretnek minket. Sőt, a pasitoknál talán még jobban zavar az, ha más képeit lájkolja. Ez valóban idegesítő, de próbájuk meg megérteni, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szeret minket, vagy hogy mással akar lenni. Hiszen, gondoljatok bele, ti is lájkoljátok a haverjaitok képeit, nem? Mégsem azt jelenti, hogy odavagytok értük. Persze, azért ha folyamatosan más nők képein lóg, beszélj vele, hogy ez zavar téged, de ha néha egy-két ismerőse posztját kedveli, az semmit nem jelent! 

Ez is csak egy túlértékelt apróság, amin feleslegesen idegesítitek magatokat!

 

Ajánlott cikkek