Lélek

4 randitipp, amit a pasid is imádni fog!

Szegény srácok majd megszakadnak, hogy a mi fejünkkel gondolkozzanak, hogy jól sikerüljön a randi. Mert mi más is kellene egy nőnek, mint egy romantikus este, virággal, borral, vacsorával, mélylélektani beszélgetéssel. Pedig azért mi is tudunk izgi, fiús programokra vágyni. Csajok, ha a pasitoknak ez nem jut eszébe, akkor dobjatok fel néhány programötletet ti!

vous - 2015.08.24.
4 randitipp, amit a pasid is imádni fog!

Gokart- vagy szimulátorvezetés

A nők is szerethetnek vezetni, legyen szó igazi gokartról vagy szimulátorról. Vigyétek el a pasitokat egy gokartpályára, hadd száguldozza ki magát, de a RaceCenter szimulátorterme is elképesztően jó. Én próbáltam, elég gyakran visszajárunk, egy csapatban is játszhattok, de akár külön pályán is vezethettek. A kormány rezeg, mint az állat, egy kis zsibbadt érzésre azért számítsatok.

Járjatok kicsit másképp!

Tudom, a pasik számára a sétálás értelmetlen tevékenység és céltalan bolyongás. Pedig, ugye, valljuk be, céltalanul bolyongani ANNYIRA jó! Én direkt még el is tévedek, hogy tovább tartson, hátha rábukkanok valami szépre. Van egy jó hírem, létezik olyan randi, ahol sétálhattok, és a pasitoknak még célt is ad. A hosszúlépés ugyanis tematikus – gasztro, városnéző, kóstoló – sétákat szervez. A kínálata rendkívül gazdag, biztosan találtok egy jót, amire mindketten elmennétek. Hát nem csodás dolog a kompromisszum?!

Extrém élmények

Legyen kicsit szokatlan, új, valami, amit még nem próbáltatok. Mondjuk csússzatok át kötélen két hegy között, szervezzetek egy bicajtúrát, kempingezzetek, menjetek el horrorlabirintusba, kóstoljatok meg új ízeket, de egy veteránkocsi-kiállítás vagy egzotikusállat-bemutató is telitalálat lehet. Bármi, ami kicsit kevésbé klasszikus program!

Színház, de nem a klasszikus

Hacsak nem egy művész pasival hozott össze a sors benneteket, nem valószínű, hogy könnyedén rángatjátok el a pasitokat egy klasszikus színházi elődásra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen le kellene mondanotok a színházi élvezetekről, egyszerűen csak vigyétek el egy modernebb megközelítésű darabra, előadásra. Jó választás lehet a Dumaszínház vagy Bácskai Juli Pszichoszínháza, de nem lőhettek mellé egy Rába Roland tervezésű posztmodern darabbal sem, mint például az Utolsó.

Ajánlott cikkek