Egyéb kategória

Csodálatos és vicces fotók egy párról, akik nem vágynak gyerekre

Mi az élet sorrendje? Gyerekekből felnőttek leszünk, majd egyedülállókból párok, aztán házasok, majd jön a gyerek. Hoppá! Nem kell mindent elkapkodni!
vous - 2015.08.24.
Csodálatos és vicces fotók egy párról, akik nem vágynak gyerekre

De a rokonok kérdeznek: és mikor jön a gyerek? Mindig. Anya, apa, nagymama, nagynéni, random idegenek. Először persze jönnek a kitérő válaszok, és nyomás alatt a gyerek dolgon nem lehet dolgozni! Majd jön, amikor jönni akar. De addig is a kérdések maradtak, a humor pedig jött. És mit tehet egy egyelőre gyerek nélküli pár, akik kellő mennyiségű humorral vannak ellátva? A kutyusukat nevelik gyerekként! Mit nevelik! Egy egész cuki fotósorozatot készítettek, úgy, mintha a gyerekük lenne a kutyus. A fotók annyira édesek lettek, hogy mi csak olvadozunk, hogy lehet valami ennyire aranyos!

Címkék: #fotó #gyerek #kutya
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.