Otthon

Egyedül lenni otthon: a legjobb móka

Gyerekekből felnőttek, otthon lakókból egyedül élők. Ha nem a pasitokkal költöztök össze, miután kirepültök a családi fészekből, hanem egyes-egyedül vágtok neki a kalandnak, garantáltan meglepő és mulatságos dolgokkal fogtok szembesülni. Egyedül lakni olyan, mint egy új világot felfedezni. A szokások és a napi rutin megváltozik, ami olykor nagyon vicces tud lenni. Erről a változásról készültek a következő rajzok.
vous - 2015.08.22.
Egyedül lenni otthon: a legjobb móka

Helló, Blair vagyok, és egyedül élek. Ennek számos humoros oldala van. Például bármikor lehettek pucérak. Ellophatjátok a szomszéd wifijét, és időnként lehettek egy picit őrültek. Semmi elborult dologra nem kell gondolni, de a növényeiteknek nyugodtan köszönhettek, szólíthatjátok őket emberi néven, senki nem fog bolondnak tekinteni. A főzésről pedig megtanuljátok, hogy az a legegyszerűbb dolog a világon, ha csak magatoknak kell főzni: egy pirítós és más semmi! Ha pedig vendégetek van, használhatjátok a kenyérsütő másik oldalát is, hiszen azért van rajta. 

Címkék: #egyedül #otthon #rajz
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.