Egyéb kategória

Három gusztustalan állat, amit nem szeretnétek vacsorára

Az még hagyján, hogy ezek az állatok nem a szépségükről ismertek, de hogy vannak, akik ezeket megeszik… Emelem kalapom minden ember előtt, aki bevállal egy ilyet. Az tuti, hogy az én vacsorám nem közülük lesz kiválasztva.
vous - 2015.08.22.
Három gusztustalan állat, amit nem szeretnétek vacsorára

Hoztam nektek három plusz egy „finomságot”, amit csak bátor lányoknak és fiúknak ajánlanék desszertnek.

Élő polip

Koreában szeretik. Ez a bébipolip azután is mozog, hogy megölik, és kicsit megnyirbálják a végtagjait.

 

Fugu hal, vagy ismertebb nevén: gömbhal

A mérgező halak legmérgezőbbike. Ellenségeit úgy ijeszti el, hogy eredeti méreténél kétszer-háromszor nagyobbra fújja fel magát. És van, aki ezt megeszi. Persze csak előkészítve…

 

Casu marzu: a nyüves sajt

Ez a sajtguriga tele van nyüvekkel. 8 milliméter hosszú, áttetsző nyűlárvák élnek benne. Egy kérdés: miért vágyik arra valaki, hogy ezt megegye?

 

Plusz egy ráadás-„ínyencség”: bébiegerekből készült bor

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én tutira nem vállalnám be ezeket az állatokat. Mármint mozognak, meg minden, és akkor még egyem is meg?

Ezzel viszont már nem lenne bajunk!

Ha szeretnétek ti is elkészíteni a csokis muffint közönséges lisztbogárral, akkor ide kattintva megtalálhatjátok a receptet! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.