Egyéb kategória

Pelenka-derbi

1953 nyarán őrült ötlete támadt néhány amerikai anyukának: versenyt rendeznek a még alig tipegő porontyaiknak. Hiszen valamivel csak fel kellett dobni az unalmas hétköznapjaikat. Akkoriban tévét még nem nagyon néztek az emberek, a rádió pedig nem volt elég izgalmas és társasági.
vous - 2015.08.22.
Pelenka-derbi

derbi kitalálásának pillanata valószínűleg két hintalökés között lehetett, amikor az anyukák azon versengtek, hogy az ő gyermekük, nagyobbat és persze mindenképpen szebbet lendüljön. A csata végeredménye dühös és elégedett pillantásokban jelent meg: „Nyertem!” Innentől kezdve már nem kellett sok egy igazi pelenka-derbi megszervezéséhez. Ezek után egy kérdés maradt: a babák versenyeznek, vagy az anyukák? És hogy mi volt a megmérettetés menete? A pelenkások a rajthoz felállított bokszokban várták, hogy eldördüljön a startpisztoly, és már mehettek is kúszva-mászva a célvonalban felállított, kedvenc játékukért. A képeket elnézve a szülők jól szórakoztak, ám a picik körében nem volt osztatlan az öröm.

Címkék: #baba #pelenka #verseny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.