Egyéb kategória

Pelenka-derbi

1953 nyarán őrült ötlete támadt néhány amerikai anyukának: versenyt rendeznek a még alig tipegő porontyaiknak. Hiszen valamivel csak fel kellett dobni az unalmas hétköznapjaikat. Akkoriban tévét még nem nagyon néztek az emberek, a rádió pedig nem volt elég izgalmas és társasági.
vous - 2015.08.22.
Pelenka-derbi

derbi kitalálásának pillanata valószínűleg két hintalökés között lehetett, amikor az anyukák azon versengtek, hogy az ő gyermekük, nagyobbat és persze mindenképpen szebbet lendüljön. A csata végeredménye dühös és elégedett pillantásokban jelent meg: „Nyertem!” Innentől kezdve már nem kellett sok egy igazi pelenka-derbi megszervezéséhez. Ezek után egy kérdés maradt: a babák versenyeznek, vagy az anyukák? És hogy mi volt a megmérettetés menete? A pelenkások a rajthoz felállított bokszokban várták, hogy eldördüljön a startpisztoly, és már mehettek is kúszva-mászva a célvonalban felállított, kedvenc játékukért. A képeket elnézve a szülők jól szórakoztak, ám a picik körében nem volt osztatlan az öröm.

Címkék: #baba #pelenka #verseny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.