Egyéb kategória

Micsoda ötlet! – Hógömbből cukortartó

Hógömb. A gyerekkor egyik legnagyobb csodája. Forgattunk, néztük, hova esnek a titokzatos hópelyhek, amik sosem olvadtak el. A gömbbe zárt havas tájak reneszánszukat élik, ám vannak, akik nemcsak gyűjtik, de használják is a mindennapokban a dekortárgyakat.
vous - 2015.08.22.
Micsoda ötlet! – Hógömbből cukortartó

Ezt a cukortartó cukiságot a hógömb ihlette. Hiszen ki ne emlékezne a téli érzésre gyerekkorból, amikor tátott szájjal vártuk, hogy a nyelvünkre essen egy aprócska pehlyecske. Titkon mind arra vágytunk, hogy a hó cukor legyen. Ez most teljesült! Végre nemcsak a mesékben lepi el porcukor a háztetőket, hanem otthon, nálatok is! És mivel az időjárás is szeszélyes, nekünk is szabad nyáron téli dolgokról álmodozni!

Címkék: #cukor #hó #húgömb
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.