Egyéb kategória

Íme Moana, az első polinéz Disney-hercegnő

Az eddigi Disney-hercegnőket sem untuk még meg, de 2016-ban meglepnek majd minket egy új hölgyeménnyel. Érkezik a polinéz hercegnő, Moana!
vous - 2015.08.21.
Íme Moana, az első polinéz Disney-hercegnő

Amellett, hogy új hercegnőt ismerhetünk meg, már azt is tudjuk, hogy a filmben szereplő Maui félisten hangja Dwayne „The Rock” Johnson lesz. Moana természete hasonló lesz, mint a többi Disney-hercegnőé. Bátor, gyönyörű, kedves és okos. Kicsit hasonlít majd Elsa és Anna hercegnőre a Jégvarázsból.

Az eddigi vázlatokon és animációkon is látszik, hogy Moana ruháit a Csendes-óceán ihlette: piros növényből készült a felsője és különleges anyagokból a szoknyája. Pimaszul mosolyog ránk vissza a képen, miközben egyik kezét csajosan a csípőjére teszi.

A film rendezői Ron Clements és John Musker, akiknek klasszikusai közé tartozik többek között A kis hableány is. Moana küldetése az lesz a film során, hogy megtalálja a mitikus szigetet Óceánia világában. Útja során persze rengeteg kaland vár rá és új barátokat is szerez magának. Ebben az animációs mesében is lesz egy gonosz szereplő, aki bizony rendesen összekuszálja a szálakat.

Moana 2016 novemberében kerül a mozikba. Mi már alig várjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.