Egyéb kategória

Így dobjátok fel a napot, ha bal lábbal keltetek

Hajlamos vagyok túlgondolni dolgokat. Ilyenkor egész nap bambán járkálok fel és alá, azt se tudom, mit kezdjek magammal, nemhogy az életemmel.
vous - 2015.08.26.
Így dobjátok fel a napot, ha bal lábbal keltetek

A hangulatingadozásomat elfogadni még én sem tudom, mástól meg aztán el sem várom, hogy megértse. Behódolok a rosszkedvnek, amíg egyszer csak azon kapom magam, hogy szomorúbbnál szomorúbb dalokat hallgatok a YouTube-on. A baj pedig ott teljesedik ki, ha már nem is akarok kimászni ebből a gödörből. Most olyan tippeket hoztam nektek, amikkel ti is könnyen kijuthattok ebből az örökösen visszahúzó gondolatvilágból.

Kapcsolódj ki!


A monoton hétköznapok vagy a szürke hétvégék komoly nyomással bírnak a természetünkre, a hangulatunkra és az egész létünkre. Ha úgy érzed, kicsit sok dolog jött össze az életedben az utóbbi időben, próbálj meg kimászni belőle. Kösd le magad valami mással. Nézz meg egy filmet (természetesen vígjátékot), sétálj egy nagyot, vagy főzz valami finomságot magadnak.

Vásárolj!

A felelőtlen pénzköltés nem a legjobb opció, mert az után, hogy felesleges holmikkal leptük meg magunkat, hajlamosak vagyunk önostorozásba kezdeni, és azon agyalni, minek költöttünk el ennyi pénzt a semmire. Bár maradjunk hűek női mivoltunkhoz, és a józan ész keretein belül lepjük meg magunkat valami szépségessel, amire régóta vágyunk.

Hiszen tudjátok, csajok, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne vegyük meg a cipőt!

Gondolkodj el azon, ami bánt
!

Nem, nem kell túlgondolni, ahogy én csinálom. Csak vedd sorra azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek, és azokat is, amik nem. Ne hagyd, hogy a rossz gondolatok tönkretegyék a napjaidat és megmérgezzenek. Nehéz, de maradj erős! Ami nem jó, azt engedd el, vagy próbálj változtatni rajta. A pozitív gondolatok pedig teremtő hatásúak, szóval törekedj inkább erre!

Zene, de minden mennyiségben!


Felejtsd el a hatalmas magányodban összeválogatott sírós lejátszási listádat, helyette inkább válassz valami igazán pörgőset. A legjobb pedig az lenne, ha elmennél bulizni. Jó, tudom, hogy semmi kedved, de a szórakozóhelyeken tuti meghallod majd a kedvenc számod, ami garantáltan felvidít.Barátnőzz egy nagyot!


Bármennyire nem vagy kíváncsi senkire, sőt még magadra sem túlzottan, azért próbálj meg nyitni a barátaid felé, és nem bezárkózva a lakásban depizni és hüppögni, amiért valami épp nem jött össze. Rájuk mindig számíthatsz. Biztos vagyok benne, hogy a baráti társaságodban is van legalább egy humorherold, aki fel tud majd vidítani.

Ezek után már én is könnyen búcsúzkodom a szomorúságtól. Ti hogyan vészelitek át a nehéz napokat?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.