Egyéb kategória

Ennél különlegesebb, lebegő medencét még soha nem láttatok

Ha úgy érzitek, a bakancslistátokról hiányzik még egy pont, akkor most mutatunk valamit, amivel talán teljes lesz! Miután láttátok, már csak egy dolgotok van: meg kell látogatnotok!
vous - 2015.08.21.
Ennél különlegesebb, lebegő medencét még soha nem láttatok

Az Embassy Gardens nagyot álmodott. A Temze partján készülhet el az a medence, amit Londonban, két tízemeletes lakóház tetejére terveztek. De nemcsak simán a tetőn lesz, hanem összeköti a két épületet. Tulajdonképpen a föld fölött „lebeg” majd a csodamedence. A Skypoolt 2019-re tervezik; egyedi daru juttatja majd fel az építőanyagokat. A medence fala üveg helyett műanyagból, egészen pontosan akrilból készül.

A medence amúgy 115 méter magasra kerül, a fala pedig 20 centiméter vastagságú lesz. Így belegondolva, az a 20 centi nem is olyan sok. Ijesztő. De azért, ha alkalmam lesz rá, nem fogok nemet mondani, hogy kipróbáljam, és gyönyörködhessek az engem körülvevő városban!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.