Egyéb kategória

Egy icipici házikó, amibe bármikor beköltöznénk

Fogadok, a legtöbbeteknek egy álombéli házról rögtön egy völgyben elterülő tóparti faház jut az eszébe, és tényleg, nincs is jobb relaxáló környezet, mint a természet lágy öle. Nos, ezt nem mindenki gondolja így.

vous - 2016.07.02.
Egy icipici házikó, amibe bármikor beköltöznénk

 A német építész, Mathias Arndt ugyanis ezt a házat nem tó mellett, hanem egy szikla peremén képzelte el. A pici faház pedig egy modern, háromszög alakú tetejű ház, aminek az oldalai üvegablakkal nyitottak, így szinte bármerről nyitott nappalitok van a természetre. Mégsem olyan rideg a hatás, mivel a ház belülről nagyon világos, tele van fényekkel, lámpákkal, emiatt pedig igazi otthon lehet a merészebbeknek. Nézzétek csak, mennyire klassz!

Forrás:
behance.net

Forrás:
behance.net

Forrás:
behance.net

Persze, nem ez az egyetlen különleges épület a világon. Emlékeztek az ökoházra? És az Antarktisz vidám, kék kutatóbázisára? Sőt, egy fantasztikus fehér hotelt is mutattunk nektek, ahová most azonnal elmennénk nyaralni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.