Egyéb kategória

Egy icipici házikó, amibe bármikor beköltöznénk

Fogadok, a legtöbbeteknek egy álombéli házról rögtön egy völgyben elterülő tóparti faház jut az eszébe, és tényleg, nincs is jobb relaxáló környezet, mint a természet lágy öle. Nos, ezt nem mindenki gondolja így.

vous - 2016.07.02.
Egy icipici házikó, amibe bármikor beköltöznénk

 A német építész, Mathias Arndt ugyanis ezt a házat nem tó mellett, hanem egy szikla peremén képzelte el. A pici faház pedig egy modern, háromszög alakú tetejű ház, aminek az oldalai üvegablakkal nyitottak, így szinte bármerről nyitott nappalitok van a természetre. Mégsem olyan rideg a hatás, mivel a ház belülről nagyon világos, tele van fényekkel, lámpákkal, emiatt pedig igazi otthon lehet a merészebbeknek. Nézzétek csak, mennyire klassz!

Forrás:
behance.net

Forrás:
behance.net

Forrás:
behance.net

Persze, nem ez az egyetlen különleges épület a világon. Emlékeztek az ökoházra? És az Antarktisz vidám, kék kutatóbázisára? Sőt, egy fantasztikus fehér hotelt is mutattunk nektek, ahová most azonnal elmennénk nyaralni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.