Egyéb kategória

Nem találnátok ki, hány éves a legmenőbb szépség-vlogger!

"A szépség és a nőiesség kortalan" – Marilyn Monroe ezt már rég megmondta, de úgy tűnik, nem a levegőbe beszélt. A szépség tényleg nem korhoz kötött! S hogy miért gondoljuk így? Mert egy amerikai beauty-vlogger kora és látványa bizony minket is meggyőzött!
vous - 2015.08.19.
Nem találnátok ki, hány éves a legmenőbb szépség-vlogger!

Melissát az amerikai magazinok címlapjai a hétvégén kapták fel, ahol „dögös nagymamaként” és az „új BFF”-ként emlegetik. Nem is csoda! A szőke nő simán letagadhatna harminc évet. Mennyiiit? Igen, harmincat!

Jól hallottátok, a szőke szépség már a hatodik X-et ünnepelte idén. Szabadidős vloggerkedése mellett Melissa két gyermek édesanyja és hét unoka büszke nagymamája. 

Na, nem azért lepődtünk meg, mert hatvanévesen videókat készít és a közösségi média összes felületét kezeli, hanem mert megmutatta, hogy a nő minden korban nő maradhat és hogy ötven fölött sem áll meg az élet!

A videóiból frizura- és sminktippeket, valamint szépségpraktikákat leshettek el. Ideje hát követni Instagramon és YouTube-on is, ahol már több mint tizenháromezren iratkoztak fel a videóira.

Köszönjük, Melissa, szeretnénk majd egyszer mi is ilyen jól érezni magunkat a bőrünkben! 

Nézzétek meg az egyik videóját!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.