Egyéb kategória

6 vicces tény II. Erzsébet királynőről, amitől leesik az állatok

II. Erzsébet királynő pár hét múlva, szeptember 10-én „ledöntheti trónjáról” Viktória királynőt, és ezzel ő lehet a leghosszabb ideje trónon ülő angol nemes. Ezt már egy ideje tudjuk, most azonban hoztunk nektek pár meghökkentő és mókás információt róla, amit még nem hallottatok.
vous - 2015.08.23.
6 vicces tény II. Erzsébet királynőről, amitől leesik az állatok

Mivel mi nagyon szeretjük Katalin hercegnét, ahogy nyaral, vagy ahogy pirosban feszít, vagy amikor ők is ünnepelnek, így nyilván arra is gondolunk, amikor Erzsébet királynőnek van ünnepelnivalója. Íme néhány izgi infó, amit tudnotok kell róla!

Erzsébet királynő…

  • Útlevél nélkül utazik. Mivel technikailag a neve Királynő, ezért mindenki tudja róla, hogy ki ő, nem kell igazolnia magát
  • Kiválóan bánik a fegyverekkel. Ha fegyvert lát, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy meghúzza a ravaszt
  • Imád photobombolni. Twitterre került fel egy kép, amin egyenesen belevigyorog a lencsébe. Imádjuk a humorát!

  • Előbb küldött e-mailt, mint bárki, egy katonai bázisról, 1976-ban 
  • Szolgált a II. világháborúban. A királyi családnak ő az egyetlen női tagja, aki a világháborúhoz csatlakozott 
  • Szereti Ali G-t. A királynő annyira odavan a sztárért, hogy egy vacsorán azt is megmutatta, hogyan kell „respect”-et mutatni 

Köszönjük, Erzsébet királynő, imádunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.