Egyéb kategória

6 vicces tény II. Erzsébet királynőről, amitől leesik az állatok

II. Erzsébet királynő pár hét múlva, szeptember 10-én „ledöntheti trónjáról” Viktória királynőt, és ezzel ő lehet a leghosszabb ideje trónon ülő angol nemes. Ezt már egy ideje tudjuk, most azonban hoztunk nektek pár meghökkentő és mókás információt róla, amit még nem hallottatok.
vous - 2015.08.23.
6 vicces tény II. Erzsébet királynőről, amitől leesik az állatok

Mivel mi nagyon szeretjük Katalin hercegnét, ahogy nyaral, vagy ahogy pirosban feszít, vagy amikor ők is ünnepelnek, így nyilván arra is gondolunk, amikor Erzsébet királynőnek van ünnepelnivalója. Íme néhány izgi infó, amit tudnotok kell róla!

Erzsébet királynő…

  • Útlevél nélkül utazik. Mivel technikailag a neve Királynő, ezért mindenki tudja róla, hogy ki ő, nem kell igazolnia magát
  • Kiválóan bánik a fegyverekkel. Ha fegyvert lát, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy meghúzza a ravaszt
  • Imád photobombolni. Twitterre került fel egy kép, amin egyenesen belevigyorog a lencsébe. Imádjuk a humorát!

  • Előbb küldött e-mailt, mint bárki, egy katonai bázisról, 1976-ban 
  • Szolgált a II. világháborúban. A királyi családnak ő az egyetlen női tagja, aki a világháborúhoz csatlakozott 
  • Szereti Ali G-t. A királynő annyira odavan a sztárért, hogy egy vacsorán azt is megmutatta, hogyan kell „respect”-et mutatni 

Köszönjük, Erzsébet királynő, imádunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.