Egyéb kategória

Cara Delevingne őszintén beszélt testképzavaráról

Átlagos halandóként sajnos nem tudom, milyen az élete annak, aki után fényképezővel rohannak a fotósok, vagy épp két sminkes dolgozik az arcán, de az elmúlt időben egyre több modell és híresség kezd kitálalni az életéről, vagy inkább a rájuk nehezedő teherről. Most Cara Delevingne engedett bepillantást a napjaiba.
vous - 2015.08.20.
Cara Delevingne őszintén beszélt testképzavaráról

Cara Delevingne, a híres szupermodell a People magazinnak árult el pár dolgot az életéről. Azt tudjuk, hogy a média befolyásolja az embereket, főleg a nőket, és hamis képet mutat arról, milyennek kell lennie egy lánynak a mai világban. Tökéletes test, arc, alak, hibátlan bőr és derékig érő hullámos fürtök. De ahogy ezekkel próbálnak minket meggyőzni arról, hogy méregdrága krémekkel és ruhákkal megteremthetjük magunknak a szépség érzetét, úgy teszik tönkre az önbecsülésünket.

Cara Delevingne gyönyörű. Persze, valljuk be, mindenkinek a szemöldöke tűnik fel legelőször, de pont ettől olyan különleges és szép. Gondoltátok volna, hogy utálta a testét és az életét? Igaz, hogy 2011-ben landolt csak igazán a modellvilágban, mikor a Burberry-kampányban feltűnt az arca, most, 23 évesen mégis azt mondja, túl sokat vártak el tőle. Olyan dolgokat, amiket egyáltalán nem akart.

Cara korábban így nyilatkozott a londoni The Timesnak adott interjújában:

Hónapokon át küzdöttem saját magammal és a feszültséggel, ami bennem volt, engem uralt. A modellkedés nem csak a szépségből áll, a lelki része sokkal keményebb. Főleg akkor, ha utálod magad, a tested és azt,
ahogy kinézel. Ráadásul sajnos ez idővel sem lesz jobb.

Ezenkívül azt is elmondta, hogy a modellkarrierért mennyi áldozatot kellett hoznia. Túl hamar kellett felnőnie. Sokszor meztelen vagy túl szexi képeket készítettek róla, amik miatt óriási nyomás volt rajta. Egyszerűen nem mert nemet mondani. Ám most úgy tűnik, a modell lassan szakít a szokásos kifutón való sétálással, és új irányt vesz az élete. Több filmben kapott már lehetőséget, a Papírvárosokban pedig főszerepet adtak neki.

Cara elmondása szerint most jutott el odáig, hogy ki tud állni magáért és akár másokért is. Az igazságtalanságot továbbra sem fogja tűrni, és ha valaki átlépi a határt, azt sem hagyja majd annyiban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.