Egyéb kategória

„Van élet a betegség után” – Séta a szívbeteg gyermekekért

Habár az időjárás egyelőre az ellenkezőjét mutatja, azért érdemes lesz kilátogatni a hosszú hétvégén a Kopaszi-gátra. Az IRONMAN 70.3 csapata nem akármilyen programokkal vár felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Vasárnap ugyanis megrendezésre kerül az IRONMAN szívügye, a Séta a szívbeteg gyermekekért!

vous - 2015.08.18.
„Van élet a betegség után” – Séta a szívbeteg gyermekekért

Az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőcsapata ebben az évben is igyekszik karitatív segítséget nyújtani: támogatást gyűjt a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány számára. Ennek keretében kerül megrendezésre augusztus 23-án délelőtt egy séta, amelyen szívbeteg gyermekek és családjaik tesznek meg egy rövidebb útvonalat.

A séta vezetője, Beck Monika 24 éve él szívritmus-szabályozó készülékkel, és szívügyének érzi, hogy átadja tapasztalatait, eddig megélt élményeit.

Ma már nyíltan beszélek arról, hogy szívbeteg vagyok, viszont büszkén teszem hozzá, hogy néhány éve sportolni kezdtem. A sportban találtam meg azt a kikapcsolódási formát, ahol magam vagyok, saját célokat tűzhetek ki magam elé, küzdhetek ezekért.

A "Kéz a kézben" kampány célja, hogy szívbeteg gyermekek és családtagjaik olyan emberekkel sétálhassanak együtt, akik már elfogadták a betegségüket, akik megtanultak együtt élni a mindennapok nehézségeivel.

Szeretném megmutatni a betegtársaimnak és azoknak az embereknek, akik rizikófaktorral élnek, hogy a mindennapi mozgás segít a megelőzésben, a gyógyulásban. A természet, a társaság, a kikapcsolódás egy olyan plusz élmény, amely testnek és léleknek egyaránt tökéletes. Van élet a betegség után, csak meg kell találni azt a mozgásformát, amely boldoggá tesz bennünket!

Gyertek és sétáljatok ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.