Egyéb kategória

„Van élet a betegség után” – Séta a szívbeteg gyermekekért

Habár az időjárás egyelőre az ellenkezőjét mutatja, azért érdemes lesz kilátogatni a hosszú hétvégén a Kopaszi-gátra. Az IRONMAN 70.3 csapata nem akármilyen programokkal vár felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Vasárnap ugyanis megrendezésre kerül az IRONMAN szívügye, a Séta a szívbeteg gyermekekért!

vous - 2015.08.18.
„Van élet a betegség után” – Séta a szívbeteg gyermekekért

Az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőcsapata ebben az évben is igyekszik karitatív segítséget nyújtani: támogatást gyűjt a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány számára. Ennek keretében kerül megrendezésre augusztus 23-án délelőtt egy séta, amelyen szívbeteg gyermekek és családjaik tesznek meg egy rövidebb útvonalat.

A séta vezetője, Beck Monika 24 éve él szívritmus-szabályozó készülékkel, és szívügyének érzi, hogy átadja tapasztalatait, eddig megélt élményeit.

Ma már nyíltan beszélek arról, hogy szívbeteg vagyok, viszont büszkén teszem hozzá, hogy néhány éve sportolni kezdtem. A sportban találtam meg azt a kikapcsolódási formát, ahol magam vagyok, saját célokat tűzhetek ki magam elé, küzdhetek ezekért.

A "Kéz a kézben" kampány célja, hogy szívbeteg gyermekek és családtagjaik olyan emberekkel sétálhassanak együtt, akik már elfogadták a betegségüket, akik megtanultak együtt élni a mindennapok nehézségeivel.

Szeretném megmutatni a betegtársaimnak és azoknak az embereknek, akik rizikófaktorral élnek, hogy a mindennapi mozgás segít a megelőzésben, a gyógyulásban. A természet, a társaság, a kikapcsolódás egy olyan plusz élmény, amely testnek és léleknek egyaránt tökéletes. Van élet a betegség után, csak meg kell találni azt a mozgásformát, amely boldoggá tesz bennünket!

Gyertek és sétáljatok ti is!

Ajánlott cikkek