Egyéb kategória

„Van élet a betegség után” – Séta a szívbeteg gyermekekért

Habár az időjárás egyelőre az ellenkezőjét mutatja, azért érdemes lesz kilátogatni a hosszú hétvégén a Kopaszi-gátra. Az IRONMAN 70.3 csapata nem akármilyen programokkal vár felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Vasárnap ugyanis megrendezésre kerül az IRONMAN szívügye, a Séta a szívbeteg gyermekekért!

vous - 2015.08.18.
„Van élet a betegség után” – Séta a szívbeteg gyermekekért

Az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőcsapata ebben az évben is igyekszik karitatív segítséget nyújtani: támogatást gyűjt a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány számára. Ennek keretében kerül megrendezésre augusztus 23-án délelőtt egy séta, amelyen szívbeteg gyermekek és családjaik tesznek meg egy rövidebb útvonalat.

A séta vezetője, Beck Monika 24 éve él szívritmus-szabályozó készülékkel, és szívügyének érzi, hogy átadja tapasztalatait, eddig megélt élményeit.

Ma már nyíltan beszélek arról, hogy szívbeteg vagyok, viszont büszkén teszem hozzá, hogy néhány éve sportolni kezdtem. A sportban találtam meg azt a kikapcsolódási formát, ahol magam vagyok, saját célokat tűzhetek ki magam elé, küzdhetek ezekért.

A "Kéz a kézben" kampány célja, hogy szívbeteg gyermekek és családtagjaik olyan emberekkel sétálhassanak együtt, akik már elfogadták a betegségüket, akik megtanultak együtt élni a mindennapok nehézségeivel.

Szeretném megmutatni a betegtársaimnak és azoknak az embereknek, akik rizikófaktorral élnek, hogy a mindennapi mozgás segít a megelőzésben, a gyógyulásban. A természet, a társaság, a kikapcsolódás egy olyan plusz élmény, amely testnek és léleknek egyaránt tökéletes. Van élet a betegség után, csak meg kell találni azt a mozgásformát, amely boldoggá tesz bennünket!

Gyertek és sétáljatok ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.