Egyéb kategória

„A fiam megkérdezte, terhes vagyok-e” – Férfiak vallottak a testükről

Bár a testalkatuk miatt leginkább a nők nyavalyognak, de azért a pasik sem piskóták. Lássuk, ők mit nem szeretnek a testükön!

vous - 2015.08.18.
„A fiam megkérdezte, terhes vagyok-e” – Férfiak vallottak a testükről

Nincsen tökéletes test, tudjuk mindannyian, ennek ellenére képesek vagyunk olyan hibákat találni a testünkön, ami elképesztően zavar minket. Túl sovány vagyok, túl duci, túl izmos, soha semmi nem jó. A Huffington Post 19 férfit kérdezett meg, hogy mit is gondolnak a testükről, most pedig kiválogattam nektek a legérdekesebb vallomásokat. 

A testem sokat változott az évek folyamán. Pufi gyerekként önbecsülési problémáim voltak. Mindent kipróbáltam, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, úszni mentem és japán fürdőket próbáltam ki, ami segített is. De ma még kevesebb az önbizalmam. Kicsit gyengének érzem magam, és sokszor azt kívánom, hogy bárcsak erősebb testem lenne.

Szörnyen érzem magam, amiért öregszik a testem. Fiatalabb koromban imádtam a súlyemelést, de most szembesülök vele igazán, hogy milyen hatása van annak, ha nem foglalkozom a testemmel. A fiam többször is megkérdezte, mikor még kicsi volt, hogy terhes vagyok-e. Most pedig azt mondja, hogy egészségtelen vagyok, mivel az iskolában azt tanulta, hogy ne egye azt, amit én is, különben olyan dagadt lesz, mint én.

Forrás:
Pixabay

Kellemetlenül éreztem magam mindig is, amikor le kellett vetkőznöm nagyobb nyilvánosság előtt. Nem éreztem magam jól félmeztelenül, azt hittem, hogy minden szem rám szegeződik és nem mindenkinek tetszik az, amit lát. Bár ma már sokkal elégedettebb vagyok a testemmel.

Bár fiatalabb koromban nem foglalkoztam sokat azzal, hogyan nézek ki póló nélkül, ma már zavar. Mikor New Yorkba költöztem egy sokkal testtudatosabb közösségbe csöppentem, így kénytelen voltam kondibérletet venni. Egy ideig gyakran jártam edzeni, egészségesen étkeztem, de egy idő után abbahagytam és már ki is estem a rutinból. Ezért nagyobb pólókat hordok, hogy elrejtse a hasamat és a felkaromat. Nem is megyek olyan helyekre, ahol félmeztelen emberekkel futhatok össze.

A középiskolában nagyon sovány voltam, ezért edzenem kellett. Bár még mindig elég sovány vagyok, de már van egy kis hasam, ezért még bizonytalanabb lettem. A vékony karok és a főiskolás sörhas elég messze áll az izmos férfitípustól.

Címkék: #izom #pasi #test
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.