Egyéb kategória

Katalin hercegnénél és Vilmosnál betelt a pohár

Egyik sztár sincs túlságosan oda a paparazzókért, bár a brit királyi családnak egyáltalán nem volt vele problémája. Egészen mostanáig.
vous - 2015.08.17.
Katalin hercegnénél és Vilmosnál betelt a pohár

Nemcsak a britek vannak oda a királyi családért, főleg a két csöppségért, György hercegért és Sarolta hercegnőért, hanem az egész világ. Így a paparazzók sem nagyon kímélik őket, ott fényképezik őket, ahol csak lehet. Pontosan ebből lett elege a királyi családnak. Katalin és Vilmos kommunikációs titkára ugyanis egy olyan levelet hozott nyilvánosságra, amiben az egész Kensington-palota nemtetszését fejezte ki a papparazzók miatt, akik fényképeket készítenek a királyi család két legifjabb tagjáról. A legtöbben tiszteletben tartják azt, hogy csak olyan fotók kerülhetnek nyilvánosságra, amiket jóváhagytak, kivéve a nemzetközi média néhány tagját, akik György herceg minden lépését követik és titokban képeket készítenek róla. 

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Az utolsó csepp a pohárban egy múlt heti incidens volt, amikor egy fotóst azon kaptak, hogy egy játszótér közelében kémleli a terepet, abban reménykedve, hogy György herceg ott lesz. Amíg egy rendőr észre nem vette, hogy egy apró résen át próbál fényképezni. De nem ez volt az egyetlen eset. A fotósok bármit megtesznek azért, hogy akár egy képet is készítsenek róla. Követik a háztartási alkalmazottakat, sőt, még mezőkön és erdőkben is képesek bujkálni egy-egy fotóért. 

A legszomorúbb pedig az, hogy a legtöbb paparazzó így viselkedik világszerte, különösen Nagy-Britanniában, ahol a gyermekek fotózásáról szóló törvények is sokkal szigorúbbak. Így teljesen meg lehet érteni a királyi család felháborodását. A kisujjukat nyújtják, de az egész karjuk kell. Nem elég a tömérdek jóváhagyott fotó, helyette a lesifotók kellenek. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.