Lélek

Testtartások, amik elárulják egy pasi valódi szándékait

Az ember azt hinné, ha mosolyog, akkor senki nem veszi észre, hogy szomorú. És ha valaki nevet, akkor senki nem gondolná róla, hogy boldogtalan. Bár hajlamosak vagyunk görbe vigyor mögé rejteni valódi érzéseinket, a testbeszédünk, a testtartásunk nagyjából mindent elárul rólunk.
vous - 2015.08.18.
Testtartások, amik elárulják egy pasi valódi szándékait

Ha igazán kíváncsiak vagytok arra, hogy egy srác érdeklődik-e irántatok vagy van-e bármiféle szándéka veletek, akkor aránylag egész könnyen kideríthetitek a választ. Ha odafigyelünk és kicsit koncentrálunk, hamar emberi hazugságvizsgálóvá válhatunk. Persze ehhez elsősorban közös nevezőre kell jutni a kiszemelt áldozattal és meg kell figyelni azt is, hogy milyen szokásai vannak alapjáraton. Például ha ideges, babrálni kezd a kezével. Vagy amikor stresszel, folyamatosan jár a lába. Bár ezek még nem árulnak el túl sokat, itt van öt jel, amikből mégis messzemenő következtetéseket lehet levonni.

Mosoly

Az igazi mosoly egészen a szem vonaláig húzódik és szarkalábakat csinál a szem környékén. A hamis mosoly a száj vonalában végződik.

Láb-, kéz- és fejtartás


Ha a lábai felétek állnak, rátok mutatnak, akkor figyel rátok. Ugyanez vonatkozik a fejre és a kezekre is. Ha ez nem valósul meg, a teste azt mondja, egyáltalán nem kíváncsi rátok és nem is érdeklitek annyira, hogy felétek forduljon.

Forrás:
Pixabay

Közeledés


Ha egy nyilvános helyen ücsörögtök és egyszer csak azt veszitek észre, hogy közeledik felétek, és már majdnem a nyakatokban van, egyértelműen vonzódik hozzátok, veletek szeretne lenni. Ilyenkor a teste azt üzeni, hogy szívesen van a közeletekben.

Lábtartás

Ha a két lába nyitott helyzetben áll, akkor magabiztos. Ha a lába keresztbe van rakva, viszont a felsőtestével feléd mutat, akkor közeledni akar hozzátok. Ha más irányba, akkor a tudatalattija árulja el róla, hogy csak játszani akar veletek.

Tükör

Ha a barátotok ugyanúgy viselkedik, mint ti és ugyanazok a mozdulatai, mint nektek, akkor valószínűleg totálisan odavan értetek. A teste egyértelműen azt sugallja, hogy pontosan olyan, mint ti és ti is olyanok vagytok, mint ő.

Ezek ilyen alapdolgok. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy találkozom valakivel és azt figyelem, hogyan tartja a lábát. Viszont ha egyszer pont eszembe jut majd, hogy figyeljem a testét és a jeleket, akkor nagy valószínűséggel elég hamar meg fogom ismerni a valós szándékait.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.