Egyéb kategória

Victoria Beckham lett az első Minyon-lány – ezt látnotok kell!

Beckhamné a szuperdrága, márkás ruhákat lecserélve egy Minyon-nadrágra váltott, amit remélem, csak viccnek szánt. 
vous - 2015.08.13.
Victoria Beckham lett az első Minyon-lány – ezt látnotok kell!

Az, hogy mindenki imádja a Minyonokat egyáltalán nem meglepő. Ki tudna ellenállni a kis sárga figuráknak kék nadrágban? Elég, ha rájuk nézek és máris mosolyra húzódik a szám. Sőt, szerintem nem kevés gyerek szerethette meg miattuk a banánt, mivel ők csak azt esznek. De nemcsak a gyerekek imádják ennyire a kis figurákat, hanem a sztárok is. Ezúttal Victoria Beckham bújt a sárga lények ruhájába, és ezzel ő lett az első Minyon-lány. Erre azért nem számítottunk.

Forrás:
Instagram/victoriabeckham
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.