Egyéb kategória

Hol ismerkedhet ma egy szingli lány?

Most épp szingli vagyok, és ez jó. Legalábbis az utóbbi időben meglehetősen jó. Viszont eljátszottam a gondolattal, ha esetleg pasi után epekednék és kutakodnék, hol találnék egy megfelelő egyedet, akivel boldogíthatnánk egymás mindennapjait.
vous - 2015.08.13.
Hol ismerkedhet ma egy szingli lány?

A lehetőségek száma elég szegényes. A legjobb barátnőm persze már felajánlott nekem mindenkit, a kozmetikus fiától kezdve a boltban látott helyes eladóig. Szerinte bárhol lehet ismerkedni. Ami alapvetően igaz is, de mivel a munkahelyem és az otthonom közötti utat kocsival teszem meg, ezért az autópályán nem sok érdekes dolog történik. Persze, azért át szoktam pillantani más kocsijába, hátha egy félisten-szexisten ül odaát, de nem. Vagy 80 éves bácsi, vagy 30 éves szöszi. 
De ha vannak lehetőségek az ismerkedésre, akkor lássuk, mi a felhozatal!

Facebook

Oké, szeretjük a Facebookot, tök jó, meg minden, de nem társkereső. Naponta jelölnek be sejkek, törökök és fura nevő emberek, akikre a) vagy nem vagyok kíváncsi, b) nem vagyok kíváncsi.

Forrás:
Pixabay


Munkahely

Nem tudom, ti vágynátok egy ötven pluszos, nagycsaládos csávóra, aki kávézni jár be dolgozni? Mert én nem. Vagy kikezdenétek a veletek nagyjából egykorú kollégátokkal? Mert én nem. Mindenesetre kíváncsi lennék, melyikünk mondana fel először, ha szakítanánk.

Buli


Óriási szakértelemmel megfejtettem, hogy a pasiknak ismét könnyebb dolguk van. Arányaiban nézve körülbelül egy jó pasira jut nyolc jó nő. Fordítva meg egy jó nőre jut nagyjából 15 szörnyűség. Miért? Miért? Miért? 
Ha meg véletlenül belebotlanék egy helyes fiúcskába és egy tízes skálán megütné a hetes (!) szintet, tuti, hogy mögötte jönne az egzotikus szépséggel megáldott nyakigláb-modell barátnője, akihez képest én a földön húzom a fenekemet. Elkeseredettségemben meg inkább vodkába folytom a bánatom.

Most akkor vagy nekem túl magasak az elvárásaim pasik terén, vagy tényleg esélytelen a helyzet. Az is lehet, hogy még meg sem született az az ember, akire én vágyom. Szóval nem is fogok találkozni vele nagyjából soha. Nem adnak férjhez a szüleim, nem mondják meg, kivel randizhatok és kivel nem, nem kell gyereket szülnöm és mégis… Sokkal szabadabb a világ, mint száz évvel ezelőtt, mégis úgy érzem, meg van kötve a kezem. Pedig az előbb felsorolt ismerkedésre „kitalált” helyek még a hasznomra is lehetnének. Ehhez képest meg… Áh, illúziórombolók.

Segítsetek! Nektek van bevált ismerkedési módszeretek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.