Egyéb kategória

Évtizedes rekordot döntött a 95 éves magyar bácsi KazanybanMenőségből jeles. Horváth Bánki Béla a FINA világbajnokságon döntött meg egy 21 évvel ezelőtt felállított világrekordot. A szegedi sportoló 200 méteres hátúszásban állított fel új világcsúcsot a 95–99 éves korosztályban.
vous - 2015.08.12.
Évtizedes rekordot döntött a 95 éves magyar bácsi KazanybanA magyar úszó a 16. FINA világbajnokságon a legidősebb induló volt és még így is sikerült neki a rekorddöntés. Úgy látszik, Hosszú Katinka és Cseh Laci mellett megint van kinek gratulálnunk! Hosszú Katinka egyébként még ki sem heverte a kazanyi vb fáradalmait, tegnap máris két újabb aranyéremmel a nyakában állhatott dobogóra!

Forrás:
masters.kazan2015.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.