Egyéb kategória

Reggeli playlist, amitől biztosan jól indul a napotok

Két típus van: aki sosem hallgat reggel zenét, és aki nem tudná elképzelni a reggeleket füles nélkül. Ti melyik típusba tartoztok?
vous - 2015.08.11.
Reggeli playlist, amitől biztosan jól indul a napotok

Képzeljétek el, már az ősember is tisztában volt a zene erejével. Igaz, ő még csak köveket és fadarabokat ütögetett egymáshoz, de az is elég volt a hangulatváltozáshoz. Teljesen egyértelmű, hogy a zene hatással van ránk. Befolyásolja a vérnyomást, az immunrendszert és még az emésztést is. Nem véletlen, hogy a zenével már gyógyítani is tudnak. Tibetben, ahol ezt a legmagasabb szinten művelik, szenvedélybetegek kiegészítő kezeléseként alkalmazzák, kiváló eredménnyel. Ezen felbuzdulva összeállítottam egy reggeli, felébredős lejátszási listát, amit ha munkába vagy suliba menet hallgattok, szuperül fog indulni a napotok.

1. West.K feat. Natacha – Can’t Fight the Moonlight (Original Mix)

Kezdjük egy laza, kellemes és ismerős dallammal, persze kicsit új köntösben. Most azt gondoljátok, ezektől a lágy ütemektől nem fogtok bepörögni. Tegyetek egy próbát!

2. Kelemen Kabátban – Maradjatok Gyerekek feat. Eckü

Még van pár hét a nyárból, szóval a „nyári gyerekek” nem hiányozhat a felébredős listáról. Napsütés, busz, metró, villamos, na nem egy Balaton, de nyomjátok be ezt a számot, és kicsit olyan lesz.

3. Major Lazer & DJ Snake – Lean On (feat. MØ)

A nyár legnagyobb slágere, nincs olyan ember, aki ne bulizott volna még erre a számra. Menet közben gondoljatok arra a bizonyos bulira és jól indul majd a reggel.

4. Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz – Prayer In C

MEGUNHATATLAN!

5. Bin-Jip – Heavy

Ez az ideális irodába bevonulós zene. Ahogy mentek a lépcsőn felfelé vagy a liftben álltok, úgy fogjátok érezni, hogy tiétek a világ.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!