Egyéb kategória

Ez jutott először eszünkbe a magyar kabalapuliról

Két év múlva Budapest rendezi meg a vizes vb-t, aminek már el is készült a kabalafigurája. A furcsa szerzet mellett pedig sem mi, sem a külföldi sajtó nem tud elmenni szó nélkül. Most megosztjuk veletek, mi mire gondoltunk, mikor először megláttuk őt.
vous - 2015.08.11.
Ez jutott először eszünkbe a magyar kabalapuliról

Először is hadd mutassuk be nektek a 2017-es budapesti vizes vb kabalafiguráját, aki a látszat ellenére egy fehér puli és a Bol-Dog névre hallgat:

Forrás:
samsungsport.hu

Talán nem meglepő, hogy a megjelenése nem aratott osztatlan sikert, egy nemzetközi sportoldal nemes egyszerűséggel az albínó és a lelketlen jelzőkkel illette. Bevalljuk, mi is zavarba jöttünk, mikor feltettük magunknak a kérdést, mit is látunk a fotón? Íme a válaszok:

Szerintem ez egy macikutya.

Nekem úgy tűnik, mintha egy földönkívüli lenne.

Ez nem egy nyelvlógatós kutya?

Jaj! Hát ez olyan, mint a Hívatlanok című filmből a zaklatók! Pont ilyen maszkokat viseltek.

Na és nektek mi jutott először eszetekbe Bol-Dogról?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.