Egyéb kategória

Mardekárossá photoshopolták Hermione Grangert!

A Harry Potter-filmeknek igazából egy fontos női alakja van, Hermione Granger. Okos, türelmes, bölcs és mindig mindent tud. Talán kicsit okoskodó is, de nézzük el neki, hiszen ő az egyetlen szereplő a filmben és könyvekben, akinek az esze nélkül - valljuk be - nem sokra mentek volna Harryék.
vous - 2015.08.11.
Mardekárossá photoshopolták Hermione Grangert!

Mindenesetre a gyönyörű Hermione kamaszkorát és változását végigkövethetjük mind a hét részen keresztül. Megszoktuk a vörös, hullámos haját, amihez a rendezők is ragaszkodtak. A sörénye vált a védjegyévé. Régebben én is olyat akartam. Természetesen nekem soha nem sikerült megcsinálnom még csak hasonlóra sem, mint amilyen az övé volt.

Kicsit belebeszélhetjük a dologba, hogy Hermione a jóságának és az eszének köszönhetően, sárvérű varázsló lévén is a Griffendél házba került a Teszlek Süveg jóvoltából. De mi lett volna, ha a Süveg inkább a Mardekár házba teszi a fiatal varázslólányt? Most készült róla egy photoshop-változat, fekete hajjal, kék szemekkel és extrán sápadt bőrrel. Így már egyértelműen azt gondolnánk, hogy közel sem a Griffendél a neki való ház, hanem sokkal inkább a sötétebb Mardekár.

Egy pár percre képzeljétek el, hogy a jól ismert, vörös hajú Hermione fekete démonként jelenik meg a Harry Potter-filmekben és ahelyett, hogy Harry és Ron problémáit oldaná meg nullahuszonnégyben, mondjuk Malfoy mellett tűnik fel. Szerintetek hogy alakult volna a történet, ha Hermione a Mardekárban köt ki?

Forrás:
imgur.com

És azt láttátok már, hogy az idő elteltével mennyit változtak az imádott Harry Potter-szereplők?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.