Egyéb kategória

Olajos vízzel fogynak az új diétaőrület követői

Mit szólnátok egy palack olajos vízhez az ebéd mellé? Nem lelkesedtek, gondolom. És ha azt mondom, hogy jót tesz a szervezetünknek?
vous - 2015.08.12.
Olajos vízzel fogynak az új diétaőrület követői

Elképzelni is gyomorforgató, hogy ilyen melegben olajos vizet kortyolgassunk, meg úgy egyáltalán. Dave Asprey viszont nem így gondolta, és megalkotott valami nagyon furát. Víz, olaj és némi egyéb adalék. Ennyiből áll az általa kifejlesztett Fat Water nevű ital, vagyis az olajos víz. A termék nem egyértelműen súlycsökkentő, inkább egy alternatíva arra, hogy ne a cukros üdítőket igyuk. Ám így is hamar új diétaőrület lett belőle.

A szabadalmaztatott eljárás során a tisztított vízbe kókuszolajcseppeket tesznek. Asprey szerint ezeket a cseppecskéket az emberi szervezet nagyon szereti. Állítja, hogy az olajos víz jobban hidratál, mint a sima, mivel a zsír nanorészecskéi hatékonyabban szívódnak fel a sejtekben.

Forrás:
FATwater

Plusz kapunk egy jó nagy adag energiát.

Ezzel szemben a szakemberek másképp vélekednek.

Mivel a bevitt energiát nem tárolja a szervezet, hanem azonnal elégeti, így az olajos vízből nem kapunk hasznos energiát – mondják.

Az olajos vizet néhány riporter is megkóstolta, de nem értettek egyet abban, milyen is az íze.

Olyan, mint a krém.

Folyadékkal töltött rágógumi.

Ízesített csapvíz.

Ti kedvet kaptatok hozzá, hogy kipróbáljátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon