Egyéb kategória

Olajos vízzel fogynak az új diétaőrület követői

Mit szólnátok egy palack olajos vízhez az ebéd mellé? Nem lelkesedtek, gondolom. És ha azt mondom, hogy jót tesz a szervezetünknek?
vous - 2015.08.12.
Olajos vízzel fogynak az új diétaőrület követői

Elképzelni is gyomorforgató, hogy ilyen melegben olajos vizet kortyolgassunk, meg úgy egyáltalán. Dave Asprey viszont nem így gondolta, és megalkotott valami nagyon furát. Víz, olaj és némi egyéb adalék. Ennyiből áll az általa kifejlesztett Fat Water nevű ital, vagyis az olajos víz. A termék nem egyértelműen súlycsökkentő, inkább egy alternatíva arra, hogy ne a cukros üdítőket igyuk. Ám így is hamar új diétaőrület lett belőle.

A szabadalmaztatott eljárás során a tisztított vízbe kókuszolajcseppeket tesznek. Asprey szerint ezeket a cseppecskéket az emberi szervezet nagyon szereti. Állítja, hogy az olajos víz jobban hidratál, mint a sima, mivel a zsír nanorészecskéi hatékonyabban szívódnak fel a sejtekben.

Forrás:
FATwater

Plusz kapunk egy jó nagy adag energiát.

Ezzel szemben a szakemberek másképp vélekednek.

Mivel a bevitt energiát nem tárolja a szervezet, hanem azonnal elégeti, így az olajos vízből nem kapunk hasznos energiát – mondják.

Az olajos vizet néhány riporter is megkóstolta, de nem értettek egyet abban, milyen is az íze.

Olyan, mint a krém.

Folyadékkal töltött rágógumi.

Ízesített csapvíz.

Ti kedvet kaptatok hozzá, hogy kipróbáljátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!