Egyéb kategória

Ezért becsüljétek meg az 1.0-s pasikat

Első pasi: "Ááh, ne is említsd, nagyon gáz!". Gyanítom, hasonló mondatok hagynák el a szátokat, ha az első szerelemről kérdeznélek benneteket. Tegyük őket nagyító alá, és gondoljunk rájuk úgy, mint elkerülhetetlen kis kellemetlenségre, ami ahhoz szükséges, hogy megalapozza a jövőnket. (Persze, ezt nekik nem kell tudniuk.)

vous - 2015.08.11.
Ezért becsüljétek meg az 1.0-s pasikat

Az első szerelem mindenkiben vegyes érzéseket kelt, legtöbbünk nem is gondolna rá ilyen-olyan okokból. Az azonban tagadhatatlan, hogy meghatározta azt, akik most vagyunk.

Sokat tanulhatunk az első kapcsolatból, az 1.0-s pasitól.

De miért 1.0-s?

Ő volt az a „verzió”, aki a belső értékeivel csábított el minket. Bár lehet, hogy nem ő volt a herceg fehér lovon és a sármja sem volt hetedhétországon híres, de őszinte és igaz szerelem volt. Szerencsére már a múlté, így sok év távlatából csak a szépre és jóra kellene emlékezünk. Hajlamosak vagyunk kicsit félvállról venni őket, ha esetleg szóba kerülnek, beszélni sem akarunk róluk.
Higgyétek el, jó okunk van megbecsülni az 1.0-s pasikat:

Minden út az elsőhöz vezet – Vagy mégsem?

Akár tetszik, akár nem, az 1.0-s pasi után minden srácot hozzá hasonlítottunk. Hiába jött egy helyesebb, a szerelme mégsem volt olyan, mint az elsőé, vége is lett nagyon hamar. A tapasztalat az, hogy miután véget ért az első kapcsolat több „béta” férfit is kipróbálunk, mire jön az 1.2-s lovag. Ő már hasonló érzelmeket vált ki belőlünk, mint az 1.0-s, majdnem ugyanúgy érzünk iránta, kicsit mégis más, érettebb. Aztán jön az „enyém a világ korszak”, a frissítések és megjelenik 1.3-as, 1.4-es, 1.5-ös… 2.0-s. 

Gyakran előfordul, hogy beüt a kék halál, ilyenkor hajlamosak vagyunk visszatérni az 1.0-shoz. Ne tegyük, ne feledjük, már megvolt az 1.5-ös is, miért lenne jó, ha egy régebbi verzióval próbálkoznánk? Elavult, kipróbáltuk, nem volt jó.

És amiért tényleg érdemes megbecsülni őket…

2.0-s – az igazi

Ha nem lett volna 1.0-s, nincs 2.0-s sem. Őt kár lenne elszalasztani. A 2.0-s a férj, az apa, az örök társ, a másik felünk, testvér helyett testvér és nem utolsósorban szenvedélyes szerető. Minden egyben. Az 1.0-s miatt választottunk a 2.0-sat. Minden vele kezdődött, miatta voltak a béta pasik, hogy aztán megtaláljuk a végleges verziót. Érdemes persze megbecsülnünk az összes pasit és eszközként (a szó pozitív értelmében) tekinteni rájuk, hiszen szükségesek voltak, vagy lesznek a 2.0-s megtalálásához. 

Ha igazán szerencsések vagytok, az 1.0-s lehet egyben a 2.0-s is, hiszen van, hogy az ember lányának már egyből a legjobb, legújabb verzió települt.

Szóval lányok, ne szörnyülködjetek, ha az 1.0-sra gondoltok, inkább legyetek hálásak neki!  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.