Egyéb kategória

Legyen természetes fényű arcotok! – Elő a highlighterekkel!

Idén igen népszerűek a bőrfényes, természetes highlighterek. De hogyan lehet használni anélkül, hogy túlzásba esnénk, és zsírfényű, természetellenes legyen az arcunk?
vous - 2015.08.09.
Legyen természetes fényű arcotok! – Elő a highlighterekkel!

A következő lépésekben tartsatok velem, és megmutatom, hogyan használjátok ezeket a népszerű termékeket!

Az első fontos dolog, hogy az alapozásnak nagyon pontosnak és makulátlannak kell lennie, ugyanis csak szép bőrképen érvényesül megfelelően a fényes highlighter.

Megfelelő árnyékolással elő kell készíteni a terepet, így még hatásosabb lesz.

Tuti tipp: Ha por vagy préselt por highlightert választottatok, akkor laza, puha ecsetet használjatok, és kocogtassátok le a felesleget az ecsetről. Ha viszont krémes vagy folyékony highlighterre esett a választásotok, akkor nyugodtan használjátok az ujjaitokat, nem azért, mert trendi, hanem azért, mert tényleg szuperül be lehet ütögetni a bőrbe, ezzel a technikával pedig nagyon természetes hatást érhetünk el.

Lássuk hát a helyeket, ahol felfényezzük a csontokat:

  • Arccsont teteje – Ez tulajdonképpen a hajtőtől induló lejtő a fül teteje magasságában; lefelé, 3-4 cm hosszan fényezzük fel a csontot, majd egy picit a széleket ráhúzhatjátok a pirosítóra
  • Orrhát – Itt is kb. 4 cm hosszan polírozzuk fel a bőrt, de óvatosan, hogy tényleg csak fénye legyen
  • Szemöldökcsont – A szemöldök ívének legmagasabb pontjába ütögessünk egy picit az ujjbegyünkkel
  • Szem mozgó része – A neve is találó, mert itt mozog a legtöbbet a szemgolyó, ezért itt fog a legjobban érvényesülni a fény. Ide is bátran használjuk az ujjbegyünket
  • A száj felső ívének középső része
  • Áll – Az áll közepére tényleg csak egy leheletnyit ütögessünk

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Hajrá, próbáljátok ki ti is! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.