Egyéb kategória

Fedezzétek fel a mikrohullámú sütő rejtett képességeit!

Ne csak melegítésre használjátok a mikrót! Megmutatom a rejtett képességeit ennek a remek háztartási gépnek.
vous - 2015.08.09.
Fedezzétek fel a mikrohullámú sütő rejtett képességeit!

A mikró egy fantasztikus idő- és energiamegtakarító gépezet, anyukák előző napi főztjéből aznapit csinál, a kihűlt kávéból pedig másodpercek alatt újra frissen gőzölgő fekete nedűt. Nyilván nincs ezen semmi meglepő, de azon biztosan meglepődtök, milyen pár perces trükköket tud.

Tejhab

Nem kell a kávéfőzőn kínlódni a bonyolult tejhabosítással, csupán keressetek egy kisebb befőttesüveget, vagy olyat aminek van fedele. Öntsétek bele a tejet, amennyit  szeretnétek habosítani, majd zárjátok le, és rázzátok jó habosra. Vegyétek le a fedelét, és mehet is a mikróba 30 másodpercre.

Fokhagymapucolás

Bár számos trükk kering a neten, hogyan lehet egyszerűen megtisztítani egy fokhagymát, talán ez a módszer a legeredményesebb. Tegyetek be egy egész fej fokhagymát 20 másodpercre a mikróba, majd mikor kiveszitek, a héja szépen lepereg róla.

Chips

Bizony, chips, ami tudod, miből készült. Szeleteljétek fel a krumplit leheletvékonyra, majd tegyétek a szeleteket egy sütőpapírra, spricceljetek rá olívaolajat, majd sózzátok. Mehet 3 percre a mikróba, majd fordítsátok meg a szeleteket, és a másik oldalukat is mikrózzátok 3 percig.

Címkék: #étel #mikró #trükk
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.