Egyéb kategória

Legyen könnyed, nyári sminketek ebben a hőségben is!

Itthon újra tombol a hőség. Megint nehéz jót aludni; csinosan, de meleghez illően öltözni; na és persze sminkelni. Hiszen szinte bármit kenünk magunkra, elfolyik, elkenődik, ragad, és rossz érzést kelt bennünk. Ezen segít most Pádár Detti, aki hozott nektek néhány tippet, hogyan is sminkeljetek, amikor a hőmérő higanyszála állandóan 38 fok közelébe kúszik.
vous - 2015.08.07.
Legyen könnyed, nyári sminketek ebben a hőségben is!

Azt már tudjuk, hogyan készül a reggeli nyolcperces smink, amikor rohanás közepette dobjuk fel magunkra, de mi a helyzet a kánikulasminkkel? Íme néhány tipp, amit érdemes megfogadni! 

  • A sminkelést csak alapszinten műveljétek
  • Fektessetek hangsúlyt a szempillákra, ha szeretnétek, akár vízálló spirállal! 
  • Használjatok szemhéjbázist, ami helyén tartja a szemhéjfestéket, és nem engedi begyűrődni 
  • Az orcátokra krémes pírt javasolok, amit akár az ajkaitokra is használhattok

Így mutat Iszak Esztin a könnyed, nyári smink

Forrás:
Facebook/ VIVA Iszak Eszti

Viseljétek bátran, és készítsetek mellé kánikulafrizurát is! 

Pádár Detti sminkes, arc-és lélekszépítő

Profi sminkes vagyok, több mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Feladatomnak és hivatásomnak érzem, hogy szebbé tegyem a női nemet, hogy megmutassam, hogyan lehet néhány mozdulattal előhozni a legszebb énjüket. A sminkelés mellett a főzés a másik szenvedély az életemben. Aki enni szeret, élni is szeret… adjunk magunknak és szeretteinknek ízélményeket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.