Egyéb kategória

Végre! Megvan a tökéletes bikinitest

Itt a nyár, irány a strand! Igen ám, de a legtöbben ahelyett, hogy élveznék a vakációt, azon aggódnak, hogyan festenek bikiniben. De milyen is pontosan az ideális női és férfitestalkat? Most kiderítettük!
vous - 2015.08.07.
Végre! Megvan a tökéletes bikinitest

2000 brit véleménye alapján állították össze a tökéletes beach bodyt, vagyis „strandtestet”, melyhez hírességek testrészeit használták fel. A nőknél Beyoncé teste, Jennifer Lopez feneke és Millie Mackintosh haja volt a legnépszerűbb, míg a férfiak úgy akarnak kinézni, mint Ryan Gosling, Channing Tatum és George Clooney.

Forrás:
Instagram/swimwearfashi

Érdekes, hogy a szupervékony kifutómodellek helyett inkább a formás női és férfiidomok a népszerűek.

Nézzétek csak, ilyen lett a végeredmény!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.