Egyéb kategória

Nem tudtok dönteni? A varázskerék segít

Mindig csak a hétköznapok nyomasztó kételyei, a mázsás súlyként ránk nehezülő döntés terhe, a szűnni nem akaró nyugtalanság. NEM, mától minden másként lesz! Az önfeledt hétköznapok, a határozottság és a nyugalom szigete vár rátok, hiszen hoztam nektek valamit, ami megkönnyíti a döntéshozást.
vous - 2015.08.03.
Nem tudtok dönteni? A varázskerék segít

Biztos nektek is derengenek még gyermekkorunk internetmentes játékai. Emlékeztek, amikor sótartót hajtogattunk és mondani kellett egy számot, majd ahol megállt a kezünk, kinyitottuk a kis fület, és máris megkaptuk a választ a kérdésünkre? Most kicsit visszamegyünk ebbe az időbe, azonban nem játékokat hoztam nektek, hanem döntéshozó csodagépezetet.

Csupán egy pörgetés, és megoldódik a dilemma.

Emlékeztek még, anno a legnagyobb problémánk az volt, hogy tetszünk-e a suli leghelyesebb srácának. Most viszont másra fogjuk használni az eszközünket. Azok a kérdések lesznek terítéken, amiket annyira „nehéz” megválaszolni, hogy bolyonganak a levegőben hosszú-hosszú percekig vagy akár napokig is. Mire gondolok?

– Milyen filmet nézzünk este?
– Nem tudom, nekem mindegy!
– De mégis, milyet szeretnél?
– Nem tudom! Amit te!

De felhozhattam volna a „hová menjünk?”, „mit csináljunk?”, „mit szeretnél enni?” típusokat is. Mert olyan jó lenne, ha végre a másik jönne elő egy határozott döntéssel. Persze olyannal, ami nektek is tetszik. A baj csak az, hogy ő is épp ezt várja tőletek. Na, az ilyen helyzetek megoldásában tudok nektek segíteni. De persze nekem is van egy kis segítségem.

Vegyétek le magatokról a választás terhét és dobjátok rá a kerékre! 

Hogy milyen kerékre? Hát erre. 
Ezen az oldalon kategóriák szerint szemezgethettek, attól függően, milyen témakörben vagytok döntésképtelenek. Egy kattintás, akarom mondani egy pörgetés, és megmondja, mit egyetek, igyatok, hová utazzatok, milyen könyvet olvassatok, stb. Igazából nagyon nehéz olyan kérdést feltenni neki, amire ne tudná a választ.

Próbáljátok ki, hogy egy napig a varázskerékre bízzátok a „sorsotokat”! Szerintem nagyon jó móka lesz játszadozni vele. Egy jó tanács a kerékhez: néha kicsit szeszélyes napokat él meg, ha abszurd válaszokat ad, az csakis ezért lehet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!