Egyéb kategória

Fitnesz, terhesség és egy szexi fotósorozat

Ilyen testre aztán mi is büszkék lennénk, főleg terhesen! Egyre többen csámcsognak azon, hogyan kéne és nem kéne kinéznie egy terhes kismamának vagy épp egy újdonsült anyukának. Most ismét egy igazi fitneszguru anyukával találtam szembe magam, akiről inspirálóan gyönyörű fotósorozat készült!
vous - 2015.08.02.
Fitnesz, terhesség és egy szexi fotósorozat

És itt jön képbe, hogy bizony kellő akaraterővel és kitartással bármi megvalósítható. Bárcsak ne lennék olyan lusta, hogy még az edzőterembe is csak havonta kétszer sikerüljön lemásznom egy-egy órára. Az olyan anyukák, mint Sophie Guidolin szerintem nagyon inspirálóak tudnak lenni az olyan átlagembereknek, mint amilyen én is vagyok. Sportos, szexi, fitneszimádó, és egyszerűen csak gyönyörű. Ismét egy bizonyíték, hogy attól, mert valaki terhes, még nem kell elhagynia magát, és igenis lehet szexi!

Forrás:
Instagram.com/sophie_guidolin

Az ausztrál fotós, Kit Wise további képeit a kismamáról itt nézheted meg. Sophie Guidolin amúgy amellett, hogy fitneszedző, rengeteg hasznos tippet, tanácsot ad saját weboldalán, és receptkönyveket is ír!

Arra még emlékeztek, hogy a héten óriási felháborodást keltett egy fotósorozat arról az anyukáról, aki babakocsival fut? Ha nem, akkor feltétlen olvassátok el, és írjatok róla véleményt!

Ajánlott cikkek