Egyéb kategória

10 perces csodasmink esőkirálylányoknak

Ki mondja, hogy ezeken a borús napokon nem ragyoghatjátok be egy gyönyörű sminknek köszönhetően a környezeteteket? Senki! Tudom, tudom, ilyen időben még az ágyból kikelni is sokkal nehezebb. De ha randitok van, vagy csak elmennétek egy kávéra a barátnőtökkel, ne mondjátok le. Egy tuti sminktől egyből jobban indul a nap!
vous - 2015.08.02.
10 perces csodasmink esőkirálylányoknak

Biztos veletek is volt olyan, hogy egyszerűen csak nem volt kedvetek semmihez. Nos, ez velem is elég gyakran előfordul. És bár a rossz időt szeretem, a hangulatomon elég sokat dob egy kis eső – természetesen lefelé mozog a skálán a szám. Mindenesetre már kinőttem abból, hogy hagyjam veszni az esős napokra tervezett programokat. Egy kis smink, egy hajmosás, valami időjáráshoz megfelelő ruha, és pont ugyanolyan jól fogom magam érezni, mint egy napsütötte augusztusi napon. Ne hagyjátok, hogy az eső levegyen titeket a lábatokról!

Garantálom, hogy egy gyorsan és egyszerűen elkészített smink még ezeken az esős-párás-rosszkedvű napokon is megnyugvást jelenthet kicsi szíveteknek. 10 perc alatt elkészíthető, és egy alapozón, szempillaspirálon meg egy kis púderen kívül másra nem is nagyon lesz szükségetek!

Címkék: #eső #smink #szépség
Ajánlott cikkek