Egyéb kategória

Ősember kontra ősasszony

Vacsorakészítés, szex és gyermekszülés. Az ősasszonynak csupán ennyi jutott az életből, gondolnánk. Nemrég azonban egy olyan kutatás látott napvilágot, ami ezt cáfolja.


vous - 2015.08.01.
Ősember kontra ősasszony

Bizonyára eddig ti is úgy gondoltátok, hogy az ősember csak önös érdekből tarotta a nőket. Ez az elmélet azonban megdőlni látszik. Úgy tűnik, a vadászó-gyűjtögető közösségek már az őskorban is megbecsülték a nőket, és egyenjogú társként kezelték őket. Ez nemcsak a hétköznapi életet könnyítette meg, de nagyobb eséllyel találtak maguknak társat is. Ha többet szeretnél megtudni a témáról, a Ladies and Gentlemen oldalán további infókat találsz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.