Egyéb kategória

Ősember kontra ősasszony

Vacsorakészítés, szex és gyermekszülés. Az ősasszonynak csupán ennyi jutott az életből, gondolnánk. Nemrég azonban egy olyan kutatás látott napvilágot, ami ezt cáfolja.


vous - 2015.08.01.
Ősember kontra ősasszony

Bizonyára eddig ti is úgy gondoltátok, hogy az ősember csak önös érdekből tarotta a nőket. Ez az elmélet azonban megdőlni látszik. Úgy tűnik, a vadászó-gyűjtögető közösségek már az őskorban is megbecsülték a nőket, és egyenjogú társként kezelték őket. Ez nemcsak a hétköznapi életet könnyítette meg, de nagyobb eséllyel találtak maguknak társat is. Ha többet szeretnél megtudni a témáról, a Ladies and Gentlemen oldalán további infókat találsz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.