Egyéb kategória

Meghalt Sinkó László

Sinkó László 75 évet élt.
vous - 2015.08.01.
Meghalt Sinkó László

75 éves korában elhunyt Sinkó László Kossuth- és Jászai Mari-díjas, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett magyar érdemes és kiváló színművész – adta hírül az index.
A Nemzeti Színház tagja volt, olyan szerepekben láthattuk, mint az Úri muri vagy a Sirály, és 5 éven keresztül alakította Szabó Károlyt a Szomszédokban. Ő volt Anthony Hopkins magyar hangja.

Sinkó László a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Nyugodjon békében!

Forrás:
www.nemzetiszinhaz.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.