Lélek

Csajozós szövegek, amik nem is olyan rosszak

Hogy mi számítana nekem jó csajozós dumának? Úgy egészen pontosan semmi, mert ilyet azért elég ritkán (soha) hallottam még, és őszintén szólva, nem is hiszem, hogy a közeljövőben részem lenne ilyesmi élményben. Mert a vonzódás nem itt kezdődik. Vagy mégis?
vous - 2015.07.31.
Csajozós szövegek, amik nem is olyan rosszak

Azt már megírtam nektek, milyenek a gáz csajfelszedős dumák, de mi a helyzet a jó verziókkal? Nem tudom, de ugye a remény hal meg utoljára, szóval elképzeltem egy álomvilágot – amiben mostanság elég jó vagyok –, ahol helyes fiúk hada támad meg egy szórakozóhelyen valami ultracuki csajozós szöveggel. Valahogy így képzelem:

Szia, szia…

Ő: Szia, Peti vagyok, és te? 
A bemutatkozás első körben a “Szia, cica, van gazdád?” helyett elég jó indítás lehet.

Viszlát, előítéletek, helló, alkoholmentes ital!

Ő: Meghívhatlak esetleg valamire? – meglepően ártatlannak látszó széles vigyorral hangzik el a kérdés.
Én: Persze, egy kólát elfogadok – még szélesebb vigyorral lépek a csatamezőre. Engem aztán le nem itatsz, haver.
Ő: Nem iszol alkoholt? – kérdő tekintet a szemében…
Én: Nem, nem az én műfajom. – Most áll vagy bukik minden, csak lehetőleg azt mondja, amit hallani akarok!
Ő: Az jó, mert az enyém se. – Micsoda siker, létezik még ilyen ember a világon? Nem tudom, kettőnk közül ki hazudott nagyobbat, de lényeg a lényeg, nem leitatni akar. Még.

Szép a ruhád!

Ő: Szia, tetszik a ruhád!
Én: Szia, köszi. 
Szuper, de miért pont a ruhám? Kölcsön ne adjam? Mondhatta volna, hogy tetszik neki a hajam, vagy a szemem, vagy akármilyen más testrészem. 
Ő: Megy a szemed színéhez. 
Hoppá, nem rossz. Öt pont a Griffendélnek.
Én: Köszi, de a fekete minden szemszínhez megy.
Ő: De a tiédhez a legjobban.
Jó, azért elolvadni ettől még nem fogok, de egész jó próbálkozás. 

Oké, vissza a valóságba, elég a képzelgésből. Bevallom nőiesen, azért beírtam a Google-ba, hogy milyen csajozós dumák vannak mostanában. Hát az állam leesett, azóta is a padlóról vakarom. Nem gondolom, hogy teljesíthetetlen példákkal dobálóztam az imént. Ennek kéne az alapnak lennie. Biztos régimódi vagyok, vagy csak rossz időbe születtem, de én vágyom az igazi udvarlásra, amilyen még a nagymamáink korában volt! Olyanra, amilyet a könyvekben mesélnek! Amikor a  fiú virágot hoz nekem meg az anyukámnak bemutatkozáskor és elkérnek otthonról egy randira. Lányok, ti milyen szövegeket hallanátok szívesen egy fiútól, ha csábításról lenne szó?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.