Egyéb kategória

Ez történik, ha a véletlen a stylistod!

Mi, nők képesek vagyunk órákat eltölteni egy szett összeállításával. Hogy a felső pontosan passzoljon a táskához, a rajta lévő minta színe köszönjön vissza a körömlakkban, és akkor még a cipőről egy szót sem ejtettem. Ezt egyszerűen nem bízhatjuk a véletlenre. Vagy mégis? 
vous - 2015.08.03.
Ez történik, ha a véletlen a stylistod!

„Azt hiszem, kész vagyok! Várjunk csak, ez a nyaklánc valahogy mégsem illik a képbe. Inkább áthúzom a felsőt. Vagy te szoknyában jössz? Aj, inkább átöltözöm.”

Csak előkapom… na, olyan nincs!

Ismerős a helyzet? Velem legalábbis nagyon ritkán fordul elő, hogy előkapok egy felsőt, egy nadrágot és már kész is vagyok. Általában összevissza próbálgatok mindent, mire végre azt tudom mondani: oké, csini vagyok, indulhatunk! Pedig ez nagyon fontos. Hogy jól érezd magad abban, amit viselsz. Veletek is már biztos megtörtént, hogy nem voltatok megelégedve a kinézetetekkel, és ez rányomta a bélyegét az egész napotokra.

Forrás:
Hámori Zsófia

De milyen jó lenne, ha nem pazarolnánk el ennyi időt a próbálgatással és az aggodalmaskodással, csak felvennénk az első felsőt és alsót, ami a kezünkbe akad. Hát én most ezt tettem. Kipróbáltuk, milyen az, mikor a szettünket a sorsra bízzuk.  
Végül is a véletlennek vannak jó oldalai. Például a véletlen találkozás, amiből szerelem lesz, vagy amikor hirtelen belecsöppensz életed legjobb bulijába, vagy mikor pont betévedsz abba a boltba, ahol a már régóta kiszemelt álomruhád most végre akciós. 

Nem volt más választásom, meg kellett bíznom a véletlenben.

A VOUS-lányok behoztak egy-egy ruhadarabot a saját gardróbjukból, majd kisorsoltuk, melyik felsőt melyik alsóval húzzam fel. Hát, bevallom, izgultam, mert én nem láthattam a ruhákat, a méreteink sem ugyanazok a lányokkal, szóval fel voltam készülve a legfurább összeállításokra. Döntsétek el ti, hogy milyen lett a végeredmény:

Az első szett nekem szinte tetszett. Bár magamtól soha nem vennék fel válltöméses felsőt, ezzel a szoknyával valahogy nagyon vagány lett.

Forrás:
Hámori Zsófia

A másodiknál már kicsit rezgett a léc, mert egy laza fehér felsőhöz egy csini tüllszoknyát kellett felvennem. Elsőre azt hittem, katasztrófa lesz, de végül egész cuki szett lett belőle, nem?

Forrás:
Hámori Zsófia

A harmadik nekem nem volt túl előnyös, mert a felső és a nadrág is nagy volt rám, de még ez is jobb lett, mint amit vártam.

Forrás:
Hámori Zsófia

Na, mit gondoltok? Szerintem a körülményekhez képest egész jó összeállítások születtek. Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy szerencsés helyzetben voltam, mert a VOUS-lányok öltöztettek!

Nektek is van kedvetek kipróbálni? Bízzátok rá magatokat a véletlenre! Kisorsolhatjátok így, ahogy mi, vagy az is elég, ha a pasitokra vagy a gyerekeitekre hagyjátok a választást. Elsőre lehet, hogy ijesztően hangzik, de egy próbát megér! Olyan kombinációk is lehetnek belőle, amin még ti is meglepődtök majd, hogy milyen jól néztek ki! Persze, valószínűleg lesz pár borzalmas szett is, de ki tudja, lehet, hogy megtaláljátok az új kedvenc összeállításotokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.