Egyéb kategória

Ne fogjon ki rajtatok az esős idő: van pár tuti programtippünk

A rossz idő még hagyján, na de az eső… Ilyenkor általában kedvünk sincs kimenni az utcára, a párás levegőtől begöndörödik a hajunk, hamarabb elkenődik a sminkünk és amúgy is olyan kedvetlennek indul a nap. De azért van pár program, amit ebben a borús időben is élvezni lehet.
vous - 2015.07.30.
Ne fogjon ki rajtatok az esős idő: van pár tuti programtippünk

Korábban már összeírtuk, miért utáljuk és miért szeretjük a nyarat. Most pedig azt gyűjtöttem össze, mik nyújthatnak szórakozást ezeken a napokon. Persze a lista csak azután lép érvénybe, hogy a VOUS híreinek olvasását már kivégezted!

Egy jó mozi sose rossz


A nagy melegben azért megyünk, mert van légkondi, az esőben pedig azért, mert ott legalább nem ázunk meg. Az meg már külön csoda és öröm egyben, ha esetleg egy jó filmet sikerül kiválasztanunk. Természetesen csak vígjátékok jöhetnek szóba, hiszen az ilyen borús napokon egy sírós dráma csak még jobban elronthatja a kedvünket.

Könyvtár

Jó, tudom, hogy nem ez a fiatalok legkedvesebb szórakozása. Ha tudnák, miről is maradnak le! Ilyenkor aztán bőven lehet magányoskodni egy sort a könyvespolcok között és akár órákig válogathatunk, melyik szuper könyvet vigyük haza.

Filmmaraton

Eddig csak tervezgettétek, hogy végre lekalózkodjátok az internetről a kedvenc sorozatotok összes részét és egybe meg is nézitek őket? Akkor most váltsátok valóra régóta dédelgetett álmotok és pakoljátok le magatokat a kanapéra, indítsátok el a lejátszást és élvezzétek a tévé nyújtotta magányt.

Takarítás

Mert a napsütésben senki nem áll neki porszívózni meg rendet rakni. Ugyan, ki akarná ilyen feleslegesnek tartott dolgokra fecsérelni az idejét? Senki. Szóval, ha már strandra úgysem lehet menni, itt a tökéletes alkalom, hogy két üldögélés között takarítsatok. Azért nem kell túlzásba vinni, ablakot ne mossatok.

További hasznos és kevésbé hasznos programtippek:

  • menjetek színházba
  • főzzetek egy finom ebédet
  • menjetek el kávézni a barátnőtökkel
  • válogassátok ki a már nem hordott ruháitokat és rakjatok rendet a szekrényetekben
  • rendezzétek át a listát
  • feküdjetek egész nap az ágyban és olvassátok a VOUS-t! 🙂

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.