Egyéb kategória

Nyilvános smárolás – Hogyan igen, hogyan ne?

Mit gondoltok, amikor a metrón a szemben ülő páros egymás szájában kalandozik? Mert nyilván akaratlanul is oda-oda téved az ember tekintete. Persze, nem veletek van a baj.
vous - 2015.07.30.
Nyilvános smárolás – Hogyan igen, hogyan ne?

Miután kiveséztem a smárolást szlengügyileg, a nyilvános csókolózással folytatom. Ki ne emlékezne a tiniszerelmekre, a parkban a lopott csókokra? Jó, nem volt az lopott: kőkemény smárolás volt, de az még megbocsátható. Az viszont már kevésbé, amikor a huszonévesek lógnak egymás szájában az utcán, a metrón, a távolsági buszon, a köztereken. Nem a szájra puszira, kis csókokra és a cuki ölelésekre gondolok, azok teljesen legálisan művelhetők a szabadban. Viszont ha hatalmas smárpartit látok rettentően kellemetlenül érzem magam, mert persze egyfolytában őket bámulom és szörnyülködöm. Megértem, hogy elkapja őket a hév (ki ne értené meg?), és annak nagyon nehéz parancsolni, de muszáj. Adok pár tippet arra az esetre, ha ti sem bírtok magatokkal.

Tuti tippek nyilvános smaci ellen

  • Azonnal rohanjatok fedezékbe (leginkább haza), amikor érzitek a bizsergést! 🙂
  • Egyáltalán egymáshoz se érjetek az utcán, ha tudjátok, hogy robbanna az a bizonyos… Sőt, így még izgalmasabb lesz! 🙂 🙂
  • Soha, de soha ne menjetek olyannal az utcán, akiről tudjátok, hogy megkívánnátok! 🙂 🙂 🙂
  • Legyetek felnőttek és bírjátok ki (Természetesen csak a szobáig.) 🙂 🙂 🙂 🙂 
Ajánlott cikkek