Egyéb kategória

Khloé Kardashian retusálatlan fotói felrobbantották a netet – egyetlen dolog miatt érdekes ez nektek is

Khloé Kardashiantól zeng az Instagram, és ezzel együtt az egész internet is. Egyetlen dolog miatt érdekes ez nekünk és nektek is.
vous - 2015.07.29.
Khloé Kardashian retusálatlan fotói felrobbantották a netet – egyetlen dolog miatt érdekes ez nektek is

Végre egy Kardashian lány, aki értékelendő dolgot tett, de hát mint tudjuk, irigy emberek mindig is voltak, vannak és lesznek is! A 31 éves Kardashian testvér hétfőn Instagram-oldalán posztolt magáról egy képet, amit ezúttal nem a rajongóinak, hanem a gyűlölködőknek küldött, természetesen sok-sok szeretettel. A képen ruha alig látható, feszes, kidolgozott testrész viszont annál több, ugyanis a Complex magazinnak készültek a fotók.

Khloé Kardashian dögösebb, mint valaha, de nem is ez a lényeg.

A lányt lehet utálni, lehet a testére irigykedni, azt mondani, hogy így sem elég vékony, de a képek magukért beszélnek! Khloé Kardashian megcsinálta – és ez az, ami igazán fontos. Nekünk is. Nektek is. Lefogyott, mert le akart! Kitartott, mert eldöntötte, hogy kitart, és megmutatta, milyen lett a végeredmény – ráadásul Photoshop nélkül!

Ez a kép a gyűlölködő trollok kedvéért készült, akik egy cseppnyi tiszteletet sem képesek mutatni felém a mindennapi edzésemért. A bal oldali egy retusáltalan kép egyenesen a fényképezőből a fotózás napjáról. A jobb oldali pedig egy retusált fénykép. Igen, sima a bőr, és az árnyékokat is eltávolították, de azt gondolom, így is jól nézek ki a bal képen, a hibákkal és mindennel. Szia, gyűlölködő! Kattints csak, tudom, hogy akarod!

Íme néhány további kép a fotózásról – le a kalappal, Khloé!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.