Egyéb kategória

Khloé Kardashian retusálatlan fotói felrobbantották a netet – egyetlen dolog miatt érdekes ez nektek is

Khloé Kardashiantól zeng az Instagram, és ezzel együtt az egész internet is. Egyetlen dolog miatt érdekes ez nekünk és nektek is.
vous - 2015.07.29.
Khloé Kardashian retusálatlan fotói felrobbantották a netet – egyetlen dolog miatt érdekes ez nektek is

Végre egy Kardashian lány, aki értékelendő dolgot tett, de hát mint tudjuk, irigy emberek mindig is voltak, vannak és lesznek is! A 31 éves Kardashian testvér hétfőn Instagram-oldalán posztolt magáról egy képet, amit ezúttal nem a rajongóinak, hanem a gyűlölködőknek küldött, természetesen sok-sok szeretettel. A képen ruha alig látható, feszes, kidolgozott testrész viszont annál több, ugyanis a Complex magazinnak készültek a fotók.

Khloé Kardashian dögösebb, mint valaha, de nem is ez a lényeg.

A lányt lehet utálni, lehet a testére irigykedni, azt mondani, hogy így sem elég vékony, de a képek magukért beszélnek! Khloé Kardashian megcsinálta – és ez az, ami igazán fontos. Nekünk is. Nektek is. Lefogyott, mert le akart! Kitartott, mert eldöntötte, hogy kitart, és megmutatta, milyen lett a végeredmény – ráadásul Photoshop nélkül!

Ez a kép a gyűlölködő trollok kedvéért készült, akik egy cseppnyi tiszteletet sem képesek mutatni felém a mindennapi edzésemért. A bal oldali egy retusáltalan kép egyenesen a fényképezőből a fotózás napjáról. A jobb oldali pedig egy retusált fénykép. Igen, sima a bőr, és az árnyékokat is eltávolították, de azt gondolom, így is jól nézek ki a bal képen, a hibákkal és mindennel. Szia, gyűlölködő! Kattints csak, tudom, hogy akarod!

Íme néhány további kép a fotózásról – le a kalappal, Khloé!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!